Methodes voor gevelreiniging

Er zijn verschillende methodes om uw gevel te reinigen. Bij lichte vervuiling, zoals mos, kiezen we bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud vaak voor koud reinigen of stoomreinigen, afhankelijk van de gevelsteen. Bij koud reinigen weken we het vuil los met een biologisch afbreekbaar middel. Bij een stoomreiniging spuiten we uw gevel af met heet water, waardoor het vuil ook loskomt.

Een andere methode om de gevel te reinigen is zandstralen. Dit type gevelreiniging werkt erg goed bij zware vervuilingen op de gevel. We mengen het water met een mild straalmiddel. Het mengsel brengen we aan op de gevel en helpt om de vuilresten te verwijderen. Het is een milieuvriendelijke manier van reinigen.

Het kiezen van de juiste methode en het juiste materiaal is heel belangrijk bij een gevelreiniging. Kiest u verkeerd, dan kan dit leiden tot schade aan de gevel. Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud  hebben we veel kennis en ervaring in huis. Daardoor kunnen we perfect inschatten wat bij uw situatie past. Onze specialisten voeren de reiniging vervolgens deskundig uit.

De kosten van een gevelreiniging

De kosten van het laten reinigen van uw gevel zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling, de gevelsteen en de gekozen methode van reiniging. Het laten reinigen van de gevel is in veel gevallen niet duurder, dan het zelf doen. Als uw woning of bedrijfspand ouder dan 10 jaar is, dan betaalt u slechts 6% btw op de arbeidsuren en het materiaal.

ReinigingsmethodePrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 à 15euro

 

Wilt u een prijsindicatie voor uw specifieke project? Vul dan het offerteformulier zo volledig mogelijk in of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Op welke locaties zijn jullie actief?

Wij voeren gevelreinigingen uit in een groot deel van Noord-Brabant en in het noorden van Limburg. Hieronder staat een lijst met locaties waar wij onder andere gevelreinigingen uitvoeren:

 

Gevelreiniging voor bedrijven

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen en bent u benieuwd wat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud voor u kan betekenen? Klik dan op de onderstaande button.

Bedrijfspand reinigen

 

Gevel laten reinigen door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud staan we voor kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Wij nemen graag al uw zorgen omtrent gevelreiniging uit handen, zodat u kunt genieten van een schone, goed onderhouden gevel. Of het nu gaat om een particuliere woning, een kantoorpand of een bedrijfsgebouw, wij leveren maatwerk en gaan voor het beste resultaat bij zowel een gevelreiniging voor particulieren als bedrijven.

Wilt u weten wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen en een prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om u te adviseren en uw gevel te laten stralen als nooit tevoren!

Hieronder staat een video van hoe wij te werk gaan: