Methodes voor gevelreiniging

Er zijn verschillende methodes om uw gevel te reinigen. Bij lichte vervuiling, zoals mos, kiezen we bij ROS&BERG vastgoed onderhoud vaak voor koud reinigen of stoomreinigen, afhankelijk van de gevelsteen. Bij koud reinigen weken we het vuil los met een biologisch afbreekbaar middel. Bij stoomreinigen spuiten we uw gevel af met heet water, waardoor het vuil ook loskomt.

Bij specifieke soorten vuil, zoals verfresten of roet, past de methode van chemisch reinigen het best. We brengen dan een passend chemisch middel aan op de gevel, waarmee het vuil eenvoudig kan worden verwijderd.

Ten slotte kiezen we er bij zware vervuiling meestal voor om uw gevel te stralen. We mengen het water met een mild straalmiddel. Het mengsel brengen we aan op de gevel en helpt om de vuilresten te verwijderen.

Het kiezen van de juiste methode en het juiste materiaal is heel belangrijk bij een gevelreiniging. Kiest u verkeerd, dan kan dit leiden tot schade aan de gevel. Bij ROS&BERG vastgoed onderhoud  hebben we veel kennis en ervaring in huis. Daardoor kunnen we perfect inschatten wat bij uw situatie past. Onze specialisten voeren de reiniging vervolgens deskundig uit.

Kosten gevelreiniging

De kosten van het laten reinigen van uw gevel zijn onder andere afhankelijk van de mate van vervuiling en de gevelsteen. Wilt u een prijsindicatie voor uw specifieke geval? Vul dan het offerteformulier zo volledig mogelijk in of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Gevelreiniging voor bedrijven

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen en bent u benieuwd wat ROS&BERG vastgoed onderhoud voor u kan betekenen? Bekijk dan ook onze pagina over gevelreiniging voor bedrijven.