Een maatwerkoplossing voor uw gevel

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud zijn we van alle markten thuis op het gebied van gevelreiniging voor bedrijven. Machinale borstelreiniging, hogedrukreiniging, stoomreiniging, maar ook softwash-reinigingstechnieken zijn ons niet vreemd. Doordat ons personeel een rope access-opleiding heeft gevolgd, kunnen we zelfs de moeilijkst bereikbare klussen uitvoeren. Met ons mobiel abseil-systeem zijn er bovendien geen aanpassingen aan het dak nodig voor de reiniging.

Soms kan het schoonmaken van een bedrijfsgevel complex zijn. Wij komen graag samen met u tot een maatwerkoplossing voor uw bedrijfspand. Zelfs als de oplossing eigenlijk onmogelijk lijkt, weten wij er iets op te vinden. In onderstaande video ziet u hoe wij samen met een klant een reinigingsrobot ontwikkelden.

Bent u particulier? Bekijk dan onze gevelreiniging particulieren pagina.

Snel en zonder overlast

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud vinden we het van groot belang dat we geen overlast veroorzaken voor u en uw werknemers. Daarom voeren we onze reinigingswerkzaamheden zo snel mogelijk uit.

Als we klaar zijn, vaak binnen enkele dagen, impregneren we de gevel, zodat deze twee keer langer beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf. Zo kunt u uw bedrijfsgevel de nette, verzorgde uitstraling geven die past bij uw bedrijf.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Of wilt u alvast een indicatie van de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vul ons offerteformulier in. We helpen u zo snel mogelijk verder.