Alles onder één dak

Problemen aan uw dak en gevel komen vaak hand in hand. Mosvorming ontstaat bijvoorbeeld vaak tegen de gevel én op het dak. En beschadigingen aan het dak kunnen op den duur ook leiden tot schade aan de gevel. Onze specialisatie ligt bij zowel daken als gevels en daardoor kunt u met uw problemen op één plaats terecht. Op beide gebieden zijn we bovendien VCA-gecertificeerd. Ideaal, want zo bent u met één bedrijf klaar.

Onze brede inzetbaarheid geeft ons ook de mogelijkheid om te signaleren. Komen we bijvoorbeeld langs voor uw dak, maar zien we dat ook uw gevel toe is aan een reiniging of renovatie? Dan laten we u dat weten en overleggen we samen over eventuele vervolgstappen.

Een eerlijk, goed advies

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud vinden we goede, eerlijke adviezen belangrijk. Daarom komen we altijd eerst bij u langs voor een inspectie van uw dak of gevel en een adviesgesprek. Door onze jarenlange ervaring herkennen we problemen snel en kunnen we u goed adviseren in de beste oplossing.

Overweegt u een dakrenovatie, maar vinden wij dakcoating een betere idee? Dan hoort u dat van ons. Of twijfelt u tussen twee kleuren voor uw nieuwe gevel? Ook dan geven we u een eerlijk en goed advies vanuit onze rol als professional. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontmossen van het dak.

Veilig en netjes

Onze werkzaamheden voeren we uit op een veilige manier, waarbij we de NEN-normen goed in de gaten houden. De veiligheid van zowel onze medewerkers als de omgeving staan te allen tijde voorop.

Daarnaast staan we bekend om onze nette werkwijze, met veel oog voor detail. Geen achtergebleven vuilresten of losliggende dakpannen of stenen: na onze komst ziet uw dak of gevel er gegarandeerd weer zo goed als nieuw uit. En als de werkzaamheden zijn afgerond, ruimen we alles natuurlijk weer netjes op. We laten het schoon achter, zodat u zeker niet met de rommel blijft zitten.

Communicatie vóór, tijdens en na de werkzaamheden

Persoonlijk en transparante communicatie met onze klanten vinden we ontzettend belangrijk. Voor we beginnen met de werkzaamheden aan uw dak of gevel, leggen we u uit wat we precies gaan doen en met welke reden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Ook tijdens en na de werkzaamheden blijven we met u in contact. Heeft u vragen? Die beantwoorden we met plezier. Verder komen we in de jaren na onze werkzaamheden graag nog een keer langs om te kijken hoe de zaken ervoor staan. Zo zijn we er ook op tijd bij als er weer iets aan uw dak of gevel moet gebeuren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bekijk onze dienstenpagina voor een overzicht van onze werkzaamheden en neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag.

 

Werken bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Heb jij affiniteit met dak –en gevel reiniging en heb je geen hoogtevrees? Wij zijn opzoek naar nieuw talent dat ons hechte team komt versterken!

Onze visie: “Door samen te werken met wederzijds respect en liefde voor het vak zorgen we voor een duurzame werksfeer en maken we mooi en eervol werk”

Wat verwachten we dan van jou:

  • Tevredenheid van de opdrachtgever staat bij ons centraal  (Je hebt goede sociale vaardigheden en een flexibele instelling)
  • Je bent betrouwbaar en komt afspraken na
  • Je wilt graag beter worden in je vak en bent bereid de nodige cursusen te volgen
  • Je neemt veiligheid serieus! En leeft de voorgeschreven regels altijd! na

 

Kun jij je hierin vinden stuur dan je c.v. naar info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl onder vermelding van “vacature” en dan hopen we je snel te ontmoeten!