Bent u op zoek naar een bedrijf voor een gevelreiniging in Helmond? Dan kan ROS&BERG Vastgoed Onderhoud u helpen. Wij zijn een specialist in dak- en gevelwerken actief in de regio van Helmond. Als u last heeft van een vervuilde gevel, dan kan een gevelreiniging dit oplossen. Wij komen in de gehele gemeente, dus het maakt niet uit of u in Brandevoort, Dierdonk of Brouwhuis woont.

Bekijk ‘onze projecten

Wilt u direct een offerte aanvragen bij ROS&BERG? Klik dan op de onderstaande knop:

Offerte aanvragen

Waarom is het van groot belang om regelmatig de gevel te reinigen?

Het regelmatig laten uitvoeren van een gevelreiniging is belangrijk om de gevel schoon te houden en de waarde van het pand te behouden. Een vervuilde gevel heeft een negatief effect op de uitstraling van het pand en dit gaat ten koste van de waarde. Tevens kunnen vervuilingen, zoals vogelpoep, algen en uitlaatgassen het pand beschadigen. Dit kan leiden tot ernstige problemen, zoals lekkages, scheuren en verkleuringen.

Hieronder staat een opsommingen waarom het van groot belang is om regelmatig de gevel te laten reinigen:

  • Levensduur van de gevel: vuil, vogelpoep en mossen kunnen de gevel aantasten en beschadigen. Door regelmatig een reiniging uit te laten voeren worden deze schadelijke invloeden verwijderd en zal de kans op schade aan het pand worden verminderd.
  • Waardebehoud van het pand: een schone en goed onderhouden gevel draagt bij aan de waarde van het pand. Potentiële kopers of huurders worden aangetrokken door een pand met een aantrekkelijke gevel. Een vervuilde gevel zorgt juist voor een lagere waarde van het pand.
  • Betere uitstraling van het pand: een schone gevel draagt bij aan het visuele aspect van het pand. Door regelmatige reiniging uit te laten voeren ziet de gevel er verzorgd en aantrekkelijk uit.

Wat kost een gevelreiniging in de regio Helmond?

De prijs van een gevelreiniging wordt bepaald door verschillende factoren. De gebruikte reinigingsmethode, de aard van de vervuiling op de gevel, het type gevelsteen en de oppervlakte van de gevel spelen allemaal een rol bij het bepalen van de prijs.

Hieronder vindt u een schatting van de kosten voor een gevelreiniging in Helmond:

Methode van reinigingPrijs per m²*
Stoomreinigen5 à 10 euro
Zandstralen12 à 26 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Deze prijzen zijn een schatting en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag voor een exacte prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Klik dan op de onderstaande button:

Bedrijfspand reinigen

Wat is de geschatte tijdsduur van een gevelreiniging?

De geschatte tijdsduur van een gevelreinigingsproject is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Enkele van deze factoren zijn: de oppervlakte van de gevel, de reinigingsmethode en het soort vervuiling op de gevel. Over het algemeen kan een gevelreinigingsproject enkele uren tot enkele dagen in beslag nemen.

Neem contact met ons op voor een nauwkeurige inschatting van de tijdsduur voor uw project.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: professionele gevelreiniging in Helmond

Wij zijn dé dak- en gevelspecialist van Helmond en omstreken. Naast gevelreiniging kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten op het gebied van dakwerken en gevelwerken. Met onze 25 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw project een succes wordt!

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud hechten we veel waarde aan een persoonlijke en transparante communicatie met onze klanten. Voordat we aan de werkzaamheden aan uw dak of gevel beginnen, zullen we u duidelijk uitleggen welke stappen we gaan nemen en waarom. Op deze manier bent u altijd goed geïnformeerd en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en we hechten grote waarde aan onze productkennis en vakkundigheid. Dit stelt ons in staat om u altijd het juiste advies te geven met betrekking tot het reinigingsproces en de impregneermethode. We begrijpen dat een gevelreiniging meer omvat dan enkel het gebruik van een hogedrukreiniger op de gevel. Daarom zorgen we ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt volgens de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules, om op die manier de kwaliteit te blijven verzekeren.

Gevelreiniging of gevelonderhoud uit laten voeren in Helmond?

Wilt u graag uw gevel laten reinigen in Helmond door de experts van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog behoefte aan advies of heeft u nog vragen over gevelreiniging of over onze andere diensten?

Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 049-2700235 of de e-mail: info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.