Bent u op zoek naar een specialist in gevelreiniging en gevelonderhoud in Eindhoven? Dan kan ROS&BERG Vastgoed Onderhoud u van dienst zijn. Heeft u last van mos op de gevels of andere vuilafzettingen? Dan biedt een gevelreiniging in Eindhoven de oplossing! Het is aan te raden om de gevel eens in de paar jaar uitgebreid te reinigen om deze in goede staat te houden. Het maakt niet uit of u in Strijp-S, Tongelre, Woensel of Gestel woont: wij bedienen de gehele gemeente.

Bekijk ‘onze projecten

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hieronder:

Offerte aanvragen

Waarom is het belangrijk om de gevel te reinigen?

Er zijn diverse redenen waarom het belangrijk is om de gevel te reinigen. Een goede reden is de vervuiling op de gevel in de vorm van mos, klimop, roet, vogelpoep of andere vervuiling die duidelijk zichtbaar is.

Hieronder staat een opsomming van enkele redenen waarom het verstandig om eens in de zoveel tijd een gevelreiniging uit laten voeren.

  • Betere uitstraling: een schone gevel zorgt voor een betere uitstraling van het pand. Dit vooral belangrijk bij bedrijven die een professionele uitstraling willen hebben.
  • Voorkomen van schade: verontreiniging zoals vuil en roet kunnen zich op de gevel ophopen en schade veroorzaken. Vooral als dit niet tijdig wordt aangepakt, kan dit zorgen voor blijvende schade aan het pand.
  • Verhoging van de waarde: door de gevel regelmatig te laten reinigen, zal de waarde van het pand worden behouden en wordt de levensduur verlengd.

Gevelreiniging in Eindhoven

Hoe gaat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud te werk?

Het is belangrijk om bij een gevelreiniging te kiezen voor de juiste methode van reiniging. Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud maken we gebruik van verschillende methoden wat betreft gevelreiniging in Eindhoven. U kunt kiezen uit een stoomreiniging, een gevelreiniging via zandstralen of een chemische reiniging. Wij zijn dé expert in de regio van Eindhoven wat betreft het zandstralen van de gevel.

Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen en de keuze hierin is ook afhankelijk van de soort vervuiling op de gevel. Dankzij onze 25 jaar ervaring weten wij precies welke methode nodig is voor uw specifieke situatie. Nadat wij uw situatie hebben bekeken, zullen wij dan ook een advies geven welke methode het meest geschikt is.

Het maakt niet uit of u een particulier bent of een bedrijf heeft. Wij kunnen u van dienst zijn met het reinigen van uw gevel.

 

Bedrijfspand reinigen

 

Wat kost gevelreiniging in de regio Eindhoven?

De kosten voor gevelreiniging variëren afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode, mate van vervuiling en de gevelsteen. Hieronder staat een tabel met een indicatie van de kosten per methode:

Methode van reinigingPrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 à 15 euro

 

*De bovenstaande prijzen zijn slechts indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag voor een exacte prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs van gevelreiniging?

Er zijn meerdere factoren die de prijs beïnvloeden van een gevelreiniging. Dit zijn factoren, zoals de grootte van de woning, de methode van reiniging, de mate van de vervuiling en de gevelsteen.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelspecialist van Eindhoven

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé specialist op het gebied van gevelwerken en dakwerken in de regio Eindhoven. Onze uitgebreide ervaring in de sector stelt ons in staat om kwalitatieve en betaalbare oplossingen te bieden voor al uw gevel- en dakproblemen.

Wij werken met een deskundig team van specialisten en gebruiken geavanceerde materialen om uw project tot een succes te maken. Of u nu een kleine of grote opdracht heeft, wij staan ​​klaar om u te helpen met uw project.

Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid, en we streven er altijd naar om de hoogste normen te handhaven bij alles wat we doen. We zijn duidelijk in onze communicatie en transparant in onze werkzaamheden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en we hechten veel waarde aan productkennis en expertise. Daardoor kunnen wij u altijd het juiste advies geven met betrekking tot het reinigingsproces en de impregneermethode.

Wij begrijpen dat gevelreiniging meer omvat dan simpelweg een hogedrukreiniger tegen de gevel aan zetten. Daarom zorgen wij ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt aan de hand van de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules om onze kwaliteit te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw vastgoed in topconditie te houden. Of het nu gaat om een gevelrenovatie in Eindhoven of een dakreiniging. Wij staan voor u klaar!

Gevelonderhoud of gevelreiniging in Eindhoven? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag uw gevel laten reinigen in Eindhoven door de specialisten van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? U kunt ons telefonisch bereiken op 049-2700235 of via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.