Is uw gevel toe aan een reiniging en bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen? Dan kan ROS&BERG Vastgoed Onderhoud u van dienst zijn. Wij zijn een specialist in gevelreiniging en gevelonderhoud, actief in Waalre. Heeft u last van algen of schimmels op uw gevel? Dan kan een gevelreiniging een oplossing bieden! Het maakt niet uit of u in Aalst, Voldijn of Ekenrooi woont: wij komen in de gehele gemeente.

Bekijk ‘onze projecten

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de knop hieronder:

Offerte aanvragen

Waarom is het verstandig om regelmatig de gevel te reinigen?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om regelmatig de gevel te reinigen. Vervuilingen, zoals schimmels, vogelpoep en klimop, kunnen schade aan de gevel veroorzaken. Dit brengt weer andere problemen met zich mee. Daarnaast kost een reparatie van een gevel meer geld, dan een reiniging.

Hieronder staat een opsomming waarom het verstandig is om regelmatig een gevelreiniging uit te laten voeren:

  • Voorkomen van schade aan de gevel: verontreinigingen op de gevel kunnen schade veroorzaken. Dit kan leiden tot beschadigingen zoals erosie, verkleuring, afbrokkeling van het metselwerk, en zelfs structurele problemen.
  • Het ziet er mooier uit: een schone gevel ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Vervuiling kan de gevel een onverzorgde en verwaarloosde uitstraling geven. Dit zal van invloed zijn op de waarde van het huis.
  • Hygiëne en gezondheid: schimmels op de gevel kunnen schadelijk zijn voor de bewoners van het pand. Ze kunnen allergieën, ademhalingsproblemen en andere gezondheidsproblemen veroorzaken.

Wat kost een gevelreiniging in de omgeving Waalre?

De kosten van een gevelreiniging zijn afhankelijk van een aantal factoren. De reinigingsmethode, het soort vervuiling op de gevel en de gevelsteen. Hieronder staat een indicatie van de kosten van een gevelreiniging in Waalre:

Methode van reinigingPrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 à 15 euro

 

*Deze prijzen zijn indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag voor een exacte prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Klik dan op de onderstaande button:

Bedrijfspand reinigen

Hoe lang duurt een gevelreiniging?

De duur van een gevelreiniging is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de gevel, het type verontreiniging op de gevel en de reinigingsmethode.

Voor kleinere gebouwen met een beperkte geveloppervlakte kan een gevelreiniging meestal binnen enkele uren worden voltooid. Dit is met name van toepassing wanneer er geen ernstige vervuiling of schade aan de gevel is.

Voor grotere gebouwen met een uitgebreider geveloppervlak kan de reiniging langer duren. Dit kan variëren van enkele uren tot meerdere dagen, afhankelijk van de complexiteit van het reinigingsproces. De gevel van een bedrijfspand reinigen zal bijvoorbeeld langer duren, dan van een woonhuis.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de gevel- en dakspecialist van Waalre

Wij zijn dé specialist op het gebied van dakwerken en gevelwerken in de regio van Waalre. Met ruim 25 jaar aan ervaring in dak- en gevelwerken zorgen wij ervoor dat u gevel weer zal stralen.

Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, wij staan voor u klaar. Wij zijn maken duidelijke afspraken met onze klanten en zullen transparant zijn tijdens de gehele klus. Hierdoor weet u waar u aan toe bent.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en we hechten veel waarde aan onze kennis van producten en vakbekwaamheid. Hierdoor zijn we altijd in staat om u het juiste advies te geven met betrekking tot het reinigingsproces en de impregneermethode. Wij realiseren ons dat gevelreiniging meer vereist dan alleen het gebruik van een hogedrukreiniger op de gevel. Daarom zorgen we ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt volgens de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules, om op die manier de kwaliteit te blijven waarborgen.

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor al uw dak- en gevelklussen. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed zijn waarde zal behouden!

Gevelonderhoud of gevelreiniging uit laten voeren in Waalre? Vraag een offerte aan bij Ros&Berg!

Wilt u graag uw gevel laten reinigen in Waalre door de specialisten van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u advies of heeft u nog vragen over een gevelreiniging? U kunt ons telefonisch bereiken op 049-2700235 of via de mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.