Heeft u last van een vervuilde gevel en is het tijd om deze te reinigen? Dan kan ROS&BERG Vastgoed Onderhoud u helpen. Wij zijn actief in Veldhoven en omstreken voor gevelreiniging en gevelonderhoud. Door regelmatig de gevel te laten reinigen, blijft de uitstraling van uw woning of bedrijfspand behouden. Het maakt niet uit of u in Oerle, Zeelst, Heikant of Meerhoven woont: wij zijn actief in de gehele gemeente Veldhoven.

Bekijk ‘onze projecten

Wilt u meteen een (vrijblijvende) offerte aanvragen bij ROS&BERG? Klik dan op de button hieronder:

Offerte aanvragen

Hoe gaat een gevelreiniger te werk?

Bij het reinigen van de gevel is het van belang om de juiste methode van reiniging te kiezen. Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud maken we gebruik van verschillende reinigingsmethoden. Het is afhankelijk van de gevel en het soort vervuiling op de gevel, welke methode geschikt is. Wij zullen u hierin ook adviseren welke methode voor uw specifieke situatie geschikt is.

U heeft bij ons de keuze tussen drie methoden: zandstralen, stoomreinigen en chemisch reinigen. Daarnaast kunnen wij ook uw gevel impregneren.

We kunnen u helpen met het reinigen van uw gevel, ongeacht of u een particulier bent of een bedrijf heeft. Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Klik dan op de button hieronder.

 

Bedrijfspand reinigen

 

Waarom is het reinigen van de gevel belangrijk?

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is om de gevel periodiek te laten reinigen. Een van de voornaamste redenen is het verwijderen van vervuiling van de gevel, zoals vogelpoep, roetaanslag, schimmel, mos en klimop. Door een gevelreiniging uit te laten voeren zal uw gevel er weer mooi uitzien.

Een vervuilde gevel heeft namelijk een negatief effect op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kan vervuiling de gevel aantasten en leiden tot schade aan uw woning of pand, zoals scheuren of afbrokkelende delen. Dit kan hoge reparatiekosten met zich meebrengen en in sommige gevallen zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Door de gevel regelmatig te laten reinigen, zal de waarde van uw pand behouden blijven en wordt de levensduur van de gevel verlengd.

Gevelreiniging Veldhoven

Wanneer is een gevelreiniging nodig?

Wanneer er mos, algen, roet, graffiti of andere vuiligheid op uw gevel zit, is het tijd voor een gevelreiniging in Veldhoven. Om uw gevel in goede staat te houden, raden wij aan om deze eens in de paar jaar te laten reinigen.

Het is belangrijk om te beseffen dat het exacte tijdsbestek waarin een gevel gereinigd moet worden, afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het type vervuiling, de locatie van het gebouw en de weersomstandigheden.

Wat zijn de kosten van gevelreiniging?

De kosten van een gevelreiniging in Veldhoven zijn afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode, de mate van de vervuiling op de gevel en de gevelsteen. Hieronder staat een tabel met een indicatie van de kosten per reinigingsmethode:

ReinigingsmethodePrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*De bovenstaande prijzen zijn slechts indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag voor een exacte prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

Er zijn diverse factoren die de prijs bepalen voor het reinigen van de gevel. Enkele belangrijke factoren in de prijsopbouw zijn: de grootte van de gevel/woning, de methode van reiniging, de soort vervuiling en de gevelsteen.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelspecialist van Veldhoven

Ros&Berg Vastgoed Onderhoud is uw betrouwbare specialist voor onderhoud en reiniging van gevels en daken in de regio van Veldhoven. Of het nu gaat om het reinigen van uw gevel, renoveren van uw gevel of het reinigen van uw dak. Dankzij onze 25 jaar aan ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van hoogwaardige oplossingen op maat wat betreft dak- en gevelwerken.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid en zorgen altijd voor een zorgvuldige uitvoering van onze werkzaamheden. We beschikken over uitgebreide productkennis en expertise, wat resulteert in advies op maat met betrekking tot reinigingsprocessen en impregneermethoden. Wij begrijpen dat gevelreiniging meer inhoudt dan enkel het gebruik van een hogedrukreiniger op de gevel. Daarom zorgen wij ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt aan de hand van de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules, om zo onze kwaliteit te blijven garanderen.

Gevelonderhoud of gevelreiniging in Veldhoven? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Gevelonderhoud en gevelreiniging zijn belangrijke aspecten van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Een schone en goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van de gevel en voorkomt schade en lekkages.

Als u op zoek bent naar een professioneel gevelreinigingsbedrijf in Veldhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 049-2700235. Doet u liever een mail sturen? Dat kan natuurlijk ook! Ons e-mailadres is info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op uw e-mail te reageren en u te voorzien van de juiste informatie en advies.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar!