Dakgoot renovatie

Het kan ook gaan om kleine beschadigingen dan is het niet nodig om de gehele oude dakgoot te vervangen maar kunt u ook een stuk van uw dakgoot repareren.

Als de houten ombouw (boeidelen of boeilijsten) kunnen worden behouden is het niet altijd verstandig om de goten geheel te vernieuwen gezien dit een dure onderneming kan worden. Bekleden met EPDM is dan een alternatief dat minstens zo lang mee gaat als nieuw zinkwerk. Dit is een werk dat wij wekelijks uitvoeren en is vaak binnen een dag op te leveren.

wat is EPDM?

EPDM is een dakfolie van gerecycled rubber dat tegenwoordig veelal wordt gebruikt voor platte daken bij grote projecten ,omdat deze naadloos tot wel 200 m2 is te verwerken. Het is een duurzaam alternatief voor bitumen dakbedekkingen. Maar voor het renoveren van dakgoten leent het zich zeker zo goed. Door de flexibele verwerking zijn moeilijke bereikbare complexe bochten en hoeken goed te maken en is  het slopen van de boeidelen niet noodzakelijk. Dit uiteraard een uitkomst voor monumentale panden waar wij alles zoveel mogelijk in de oude staat willen behouden.