Bent u op zoek naar een bedrijf voor het laten uitvoeren van gevelreiniging in Brabant? Dan staat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud voor u klaar! Wij zijn dé specialist in daken en gevels in de regio Noord-Brabant. Als u last heeft van aanslag of verkleuring van uw gevel, is het verstandig om een gevelreiniging te laten uitvoeren. Het maakt niet uit waar u in Brabant woont, wij bedienen verschillende gemeenten zoals Eindhoven, Veldhoven of Waalre.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Wilt u direct een offerte aanvragen zonder enige verplichting? Klik dan op de knop hieronder:

Offerte aanvragen

Waarom de gevel regelmatig laten reinigen?

Met een gevelreiniging voorkomt u schade en slijtage aan uw gevel. Deze ontstaan door vervuilingen op de gevel, zoals schimmels, algen en vogelpoep. Als u de gevel laat reinigen zal deze beter beschermd zijn tegen vocht en is het pand weer beter beschermd tegen diverse weersinvloeden. Daarnaast zorgt een reiniging voor een langere levensduur van de gevel.

Hieronder staan nog enkele andere redenen waarom het slim is om regelmatig de gevel te laten reinigen:

  • Mooiere uitstraling: een gevel die regelmatig wordt gereinigd ziet er een stuk mooier uit, dan een vervuilde gevel. Dit heeft tevens invloed op de waarde van de woning of het pand.
  • Voorkomen van schade door weersomstandigheden: weersomstandigheden zoals regen, wind, zon en vorst kunnen uw gevel aantasten. Door de gevel regelmatig te laten reinigen, verwijdert u het opgebouwde vervuiling en beschermt u het tegen de negatieve effecten van deze weersinvloeden. Dit voorkomt o.a. lekkages aan uw pand of woning.
  • Voorkomen van gezondheidsproblemen: vervuilingen op de gevel kunnen allergenen, stofdeeltjes of andere verontreinigingen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Door de gevel te laten reinigen vermindert u potentiële gezondheidsrisico’s voor u en uw gezin.

Wat zijn de kosten van een gevelreiniging in Noord-Brabant?

De kosten van het reiniging van een gevel zijn opgebouwd uit meerdere punten. De manier van reinigen, de mate van vervuiling op de gevel, de grootte van de gevel en het soort gevelsteen.

Hieronder staat een indicatie van kosten voor het laten uitvoeren van een gevelreiniging in Brabant:

Manier van reinigingPrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Deze prijzen zijn een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag voor een precieze prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u de gevel van uw bedrijfsgebouw laten reinigen? Klik dan op de onderstaande button:

 

Bedrijfspand reinigen

 

Hoe lang zijn we bezig met een gevelreiniging?

De tijd die nodig is voor een gevelreiniging in Noord-Brabant is afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere de volgende factoren spelen een rol:

  • De oppervlakte van de gevel
  • Het soort vervuiling op de gevel
  • De methode van reiniging

Bij een kleine woning, zal het minder tijd in beslag nemen dan bij een groot bedrijfspand. Een gevelreiniging van een woning kan in enkele uren worden voltooid, terwijl een bedrijfspand soms meerdere dagen in beslag neemt.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelspecialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van dakwerken en gevelwerken in Noord-Brabant. Met onze 25 jaar aan ervaring zorgen wij ervoor dat uw project een succes zal worden!

Ongeacht de omvang van de opdracht, kunt u op ons rekenen. Wij hechten veel waarde aan heldere afspraken met onze klanten en streven naar volledige transparantie gedurende het gehele proces. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de gang van zaken en weet u precies waar u aan toe bent.

Kwaliteit vinden wij bij ROS&BERG erg belangrijk en daarom we hechten veel waarde aan onze uitgebreide productkennis en expertise. Hierdoor zijn we altijd in staat om u het juiste advies te geven met betrekking tot de reinigingsmethode en de impregneermethode. We realiseren ons dat gevelreiniging meer vereist dan enkel het hanteren van een hogedrukreiniger op de gevel. Om die reden zorgen we ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt volgens de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules, om op die manier de kwaliteit te blijven waarborgen.

Waar in Noord-Brabant zijn jullie onder andere actief?

We zijn onder andere actief voor het uitvoeren van een gevelreiniging op de volgende plekken en gemeentes:

Gevel laten reiniging in Brabant door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud?

Wilt u graag uw gevel laten reinigen door de deskundigen van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Als u uw gehele gevel wilt laten renoveren kijk dan op de volgende pagina: gevelrenovatie Brabant.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via de e-mail: info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar via het nummer: 049-2700235.