Dak laten coaten door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud maken we gebruik van Isonit, de nummer één dakcoating in Europa. Onze deskundige medewerkers coaten in maximaal drie dagen uw volledige dak. Ter vergelijking: het vervangen van de dakpannen kan soms wel twee weken duren. Het dak laten coaten is dus vele malen minder tijdrovend!

Het aanbrengen van een dakcoating is qua kosten erg voordelig in vergelijking met het volledig vernieuwen van de dakbedekking. Gemiddeld scheelt het zo’n 75% in prijs.

Hoe lang gaat dakcoating mee?

De verwachte levensduur van dakcoating is 10 á 15 jaar. Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud bieden wij u maar liefst tien jaar garantie op onze dakcoating. In die tien jaar komen we verschillende keren terug om de stand van zaken te bekijken. Zo zijn we er altijd op tijd bij om bijvoorbeeld mossen, algen en vuil te verwijderen.

Wat als dakcoating niet de oplossing is?

Dakcoating is niet altijd de beste manier. Soms verkeren de pannen in een te slechte staat en is het coaten niet meer de moeite waard. Dan kunt u beter kiezen voor een volledige dakrenovatie. Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud starten we met een inspectie van de dakpannen. Is dakcoating niet de beste oplossing? Dan geven we u een eerlijk advies en gaan we samen op zoek naar het beste alternatief.

Neem contact op met ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.