Overweegt u een grondige gevelreiniging voor uw huis? Een schone gevel is niet alleen een visuele blikvanger, maar ook van groot belang voor de duurzaamheid van uw woning.

Offerte aanvragen

 

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud begrijpen we het belang van het onderhouden van uw particuliere woning. Onze gevelreinigingsdiensten zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Het zorgt voor een stralende buitenkant, terwijl de integriteit van uw woning wordt beschermd.

Waarom de gevel laten reinigen?

Een schone gevel is de sleutel tot het behoud van de uitstraling en kwaliteit van uw huis. Vervuiling door onder andere mos, algen, en andere verontreinigingen tast niet alleen het uiterlijk aan, maar kan ook structurele schade veroorzaken.

Door een regelmatige gevelreiniging behoudt u niet alleen de esthetiek van uw huis, maar voorkomt u ook kostbare reparaties in de toekomst. Het reinigen van de gevel is essentieel om de levensduur van uw woning te verlengen.

Bekijk onze voorgaande projecten

Hoeveel kost een gevelreiniging voor particulieren?

De kosten van gevelreiniging voor particulieren variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand, het soort vervuiling en de aanbevolen reinigingsmethode.

MethodeKosten per m²*
Zandstralen12 – 26 euro
Chemisch reinigen8 – 15 euro
Stoomreinigen5 – 10 euro
Impregneren5 – 15 euro

 

*Deze prijzen zijn slechts ter indicatie. Wilt u de exacte prijs weten voor uw gevelreinigingsproject? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u juist uw bedrijfspand laten reinigen? Klik dan op de onderstaande button:

 

Bedrijfspand reinigen

 

Hoe lang duurt het reinigen van een gevel?

De tijdsduur van het uitvoeren van een gevelreiniging voor een particuliere woning is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de gevel, de hoeveelheid vervuiling en de gekozen reinigingsmethode.

Over het algemeen kan de reiniging van een gemiddelde woning binnen een dag of enkele dagen worden voltooid. Bij lichtere vervuiling en een kleinere gevel kan het proces sneller verlopen, terwijl complexere reinigingsmethoden of uitgebreidere vervuiling meer tijd vergen.

Hoe gaat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud te werk

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud heeft de ervaring en expertise om u te helpen bij het reinigen van uw particuliere gevel. Wij geloven in een op maat gemaakte aanpak voor elk project. Onze deskundige inspectie van uw woning stelt ons in staat om de beste reinigingsmethoden te selecteren, zodat we uw gevel optimaal kunnen reinigen zonder onnodige vertraging.

Ons team van professionals hanteert de hoogste normen in de branche en zorgt ervoor dat we zorgvuldig en efficiënt te werk gaan, met minimale overlast voor u en uw huis. Neem contact met ons op om uw gevel in deskundige handen te leggen.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: uw partner in dak- en gevelwerken

Als uw betrouwbare partner in gevelwerken en dakwerken staan wij klaar om particuliere huishoudens te ondersteunen. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige oplossingen voor gevel- en dakproblemen. Zo kunt u ons ook bereiken voor een gevelrenovatie of een dakreiniging.

Ons team is toegewijd aan kwaliteit en vakmanschap, met gecertificeerde professionals die uw woning met zorg behandelen. Of het nu gaat om gevelreiniging, renovatie of onderhoud, wij zorgen voor uw huis alsof het de onze is.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 049-2700235 of via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.