Dakwerken

Wat u ook met uw dak wilt doen, wij hebben de expertise in huis om alle dak oplossingen voor u te realiseren. Wij zijn dé expert op het gebied van dakwerken in Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Bekijk hieronder onze verschillende diensten op het gebied van dakwerken:

 

Welke dakwerken kunt u laten uitvoeren?

Heeft u last van mos op uw dak of is uw gehele dak toe aan een renovatie? Dan staat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud voor u klaar. Door dakwerk uit te laten voeren voorkomt u water- of vochtschade en verhoogd u de waarde van uw woning of pand. Dakwerken kunnen verschillende manieren bijdragen aan het verbeteren van uw woning, zowel functioneel als esthetisch.

Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Dakcoating

Het uit laten voeren van een dakcoating door ROS&BERG biedt een efficiënte oplossing voor daken die last hebben van mossen en algen. Door het aanbrengen van een beschermende laag die het dak er weer als nieuw uit laat zien. Het is een kosteneffectief alternatief voor volledige vervanging van dakpannen, omdat het minder tijd en geld kost en de levensduur van het dak verlengt.

Dakreiniging

Een dakreiniging door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud helpt de uitstraling van uw woning te verbeteren en voorkomt schade door vuil, mos en algen. Dit regelmatige onderhoud zorgt niet alleen voor een verzorgd uiterlijk, maar verlengt ook de levensduur van de dakpannen en voorkomt kostbare reparaties zoals lekkages en vorstschade.

Dak ontmossen

Het ontmossen van uw dak helpt niet alleen de uitstraling van uw woning te verbeteren, maar voorkomt ook structurele schade zoals lekkages en barsten door mosgroei. Deze specialistische reiniging zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat en minder onderhoud vereist.

Goten renoveren

Het renoveren van uw dakgoten is belangrijk om uit te voeren om schade aan uw woning te voorkomen. Dit is vooral het geval wanneer u een verouderde dakgoot heeft. ROS&BERG Vastgoed Onderhoud biedt maatwerkoplossingen voor alle soorten dakgoten, van standaardgoten tot complexe zinkwerken met een houten ombouw. We bieden ook moderne alternatieven zoals EPDM-bekleding.

Dakrenovatie

Ook voor een dakrenovatie kunt u bij ons terecht. We hebben expertise in het coaten van dakpannen en het vervangen van oude pannen. Bovendien bieden we advies over optimale dakisolatie. Of het nu gaat om herstel van schade of een volledige dakvernieuwing, wij staan voor u klaar!

Plat dak werkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de nieuwbouw als de renovatie van platte daken. We bieden ook deskundig advies en installatieservices voor verschillende soorten dakisolatie. Een goed geïsoleerd dak vermindert warmteverlies, wat zowel gunstig is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Meer weten over dakwerken?

Wilt u weten wat wij exact voor u kunnen betekenen wat betreft dakwerken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 049-2700235 of via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Of vul het onderstaande formulier in.