Schoorsteenrenovatie bij ROS&BERG vastgoed onderhoud

Van ons krijgt u een eerlijk, vrijblijvend advies. Samen met u bekijken we wat er nodig is voor een grondige schoorsteenrenovatie. Onze deskundige medewerkers vernieuwen de voegen en repareren het metselwerk en eventueel andere gescheurde onderdelen. Indien nodig vervangen we ook de schoorsteenkap. Ten slotte impregneren we alles met een beschermende laag. Zo kan uw schoorsteen er weer een paar jaar tegenaan.

Een andere optie is het weghalen van de schoorsteen. Heeft u daar al eens over nagedacht? We verwijderen dan de schoorsteen en zorgen voor een nieuwe, goede dakisolatie op de plek waar de schoorsteen zat. Vervolgens dichten we het dak met passende pannen en is het alsof er nooit een schoorsteen is geweest.

Kosten schoorsteenrenovatie

De kosten van een schoorsteenrenovatie of het verwijderen van een schoorsteen zijn afhankelijk van verschillende omstandigheden. Zo is uw type huis van invloed, maar draagt ook de ernst van de situatie bij aan het kostenplaatje.

Om de prijs van de ingreep te bepalen, komen we graag langs voor een adviesgesprek en inspectie van uw schoorsteen. Wilt u van tevoren alvast een indicatie van de kosten van een schoorsteenrenovatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waar zijn jullie actief?

Wij zijn actief in een groot deel van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Zo zijn we onder andere actief op de volgende locaties: