Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het renoveren of reinigen van uw gevel in Den Bosch? ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé specialist in dak- en gevelwerken. Of u nu woont in de Vliert, Empel of De Muntel, wij staan voor u klaar in de hele gemeente! Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button.

 

Offerte aanvragen

 

Waarom is gevelonderhoud belangrijk?

Het onderhoud van de gevel is belangrijk om diverse redenen. Het zorgt voor een betere uitstraling van uw woning of pand. Daarnaast fungeert de gevel als de eerste beschermlaag van uw gebouw tegen diverse weersomstandigheden zoals regen, wind, vorst en zonlicht. In Den Bosch kunnen wij u van dienst zijn met twee verschillende gevelwerkzaamheden: een gevelrenovatie of een gevelreiniging.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Gevelrenovatie in Den Bosch

De gevel van uw huis is het eerste dat mensen zien. Daarom is het verstandig om deze in goede staat te houden. We raden aan elke 10 à 20 jaar een gevelrenovatie uit te laten voeren. Dit is afhankelijk van factoren zoals het materiaal van de gevel, de kwaliteit van de constructie en de omgevingsomstandigheden.

Hieronder staat een opsomming waarom het verstandig is om de gevel om de zoveel tijd te laten herstellen:

  • Betere uitstraling: met het herstellen van de gevel zal het pand een verbeterde uitstraling hebben. De gevel gaat er weer fris, modern en aantrekkelijk uitzien.
  • Verhoging van de waarde van het pand: een goed onderhouden gevel kan ervoor zorgen dat de waarde van een pand wordt verhoogd. Huurders of kopers zijn eerder geneigd om te kiezen voor een pand met een gerenoveerde gevel.
  • Bescherming tegen weersinvloeden: de gevel fungeert als eerst bescherming van een gebouw tegen weersomstandigheden zoals neerslag, wind, bevriezing en zonlicht. Na verloop van tijd kunnen deze weerelementen schade veroorzaken aan de materialen van de gevel. Door de gevel te renoveren, is hij beter beschermd tegen deze invloeden.
  • Voorkomen van structurele problemen: met een gevelrenovatie kunnen structurele problemen worden voorkomen. Daarnaast zorgt het voor behoud van de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw. Hiermee wordt ook de levensduur van het pand verlengd.
  • Betere isolatie: tijdens het renoveren van de gevel kunnen isolatiemaatregelen worden genomen. Hierdoor zal de energie-efficiëntie van het gebouw verbeteren en is het beter geïsoleerd.

Gevelreiniging in Den Bosch

Een gevelreiniging is vaak nodig vanwege de aanwezigheid van mos, klimop of andere vervuiling die schade kan veroorzaken. Regelmatige reiniging verhoogt de kwaliteit van uw gevel en beschermt uw huis of bedrijfspand tegen schade.

  • Verhoogde kwaliteit en bescherming: beschermt uw pand tegen schade en zorgt dat de gevel een langere levensduur heeft.
  • Hogere waarde: maakt uw pand aantrekkelijker voor verkoop of verhuur.
  • Verbeterde uitstraling: geeft uw woning of pand een frisse uitstraling.

Welke werkzaamheden worden verricht bij een gevelrenovatie?

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse vormen van gevelrenovatie. We behandelen zoutaanslag op muren en voeren reparaties uit aan zowel het betonwerk als het metselwerk. Daarnaast verstevigen we indien nodig de spouwmuurverankering en vervangen we de lateien in uw gevel.

Het vernieuwen van het voegwerk is een veelvoorkomende stap bij een gevelrenovatie. We verwijderen het bestaande voegwerk en vervolgens voegen we de gevel opnieuw met precisie.

Ons gevelrenovatiepakket omvat ook standaard een grondige reiniging van uw gevel. Daarnaast impregneren we de buitenmuur. Hierbij brengen we een beschermende laag aan die uw gevel beschermt tegen vervuilingen en vocht. Dit betekent dat u zich in de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over de staat van uw gevel!

Wat zijn de kosten van een gevelrenovatie in Den Bosch

De kosten van het renoveren van de gevel kunnen sterk verschillen, afhankelijk van de vereiste werkzaamheden.

Over het algemeen liggen de kosten tussen €15 en €100 per vierkante meter, inclusief materiaal als arbeidskosten. Het is belangrijk op te merken dat deze schatting slechts indicatief is en kan verschillen op basis van de specifieke werkzaamheden en de grootte van de gevel.

Voor een exacte prijs voor uw gevelrenovatie kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat zijn de kosten van een gevelreiniging in Den Bosch

De prijs van een gevelreiniging is opgebouwd aan de hand van een aantal factoren. De methode van reiniging, de mate van vervuiling op de gevel, de oppervlakte van de gevel en het soort gevelsteen.

Hieronder staat een indicatie van de kosten van een gevelreiniging in Den Bosch:

ReinigingsmethodePrijs per vierkante meter(m²)*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Let op: De vermelde prijzen dienen slechts als indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een nauwkeurige prijsindicatie adviseren wij u een vrijblijvende offerte aan te vragen onderaan de pagina.

Wat u kunt verwachten van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is uw betrouwbare partner voor alle dak- en gevelklussen in Den Bosch. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project succesvol wordt afgerond. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop!

Wij hechten veel waarde aan duidelijke afspraken en volledige transparantie gedurende het hele project. Ons personeel is VCA-gecertificeerd en volgt regelmatig bijscholing om de kwaliteit te blijven garanderen. Laat uw gevel in Den Bosch reinigen of renoveren door de experts van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud!

Gevelrenovatie of gevelreiniging in Den Bosch uit laten voeren door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is de expert in dak- en gevelwerken in de omgeving. Het maakt niet uit of u de gevel wilt laten reinigen of in zijn geheel wilt laten herstellen. Wij zijn u van dienst bij al uw dak- en gevelklussen!

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: 0492-700-235 of via de e-mail op info@rosenbergvast-goedonderhoud.nl.