Bent u op zoek naar een bedrijf voor het renoveren van uw gevel? ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé specialist in gevelrenovatie in Den Bosch en omstreken. Met het repareren van de gevel voorkomt u lekkages en vochtproblemen. Het maakt niet uit of u in de Vliert, Maaspoort, Graafsepoort of in Empel woont. Wij komen in de gehele gemeente!

Waarom een gevelrenovatie verstandig is om uit te laten voeren

De gevel is het eerste aanzicht op uw huis. Om die reden is het verstandig om deze in goede staat te houden. We raden aan elke 10 à 20 jaar een gevelrenovatie uit te laten voeren. Maar dit is natuurlijk afhankelijk in welke staat de gevel is. Factoren, zoals het materiaal van de gevel, de kwaliteit van de constructie en de omgevingsomstandigheden spelen een grote rol.

Hieronder staat een opsomming waarom het verstandig is om de gevel om de zoveel tijd te herstellen:

  • Betere uitstraling: met het herstellen van de gevel zal het pand een verbeterde uitstraling hebben. De gevel gaat er weer fris, modern en aantrekkelijk uitzien.
  • Verhoging van de waarde van het pand: een goed onderhouden gevel kan ervoor zorgen dat de waarde van een pand wordt verhoogd. Huurders of kopers zijn eerder geneigd om te kiezen voor een pand met een gerenoveerde gevel.
  • Bescherming tegen weersinvloeden: de gevel fungeert als eerst bescherming van een gebouw tegen weersomstandigheden zoals neerslag, wind, bevriezing en zonlicht. Na verloop van tijd kunnen deze weerelementen schade veroorzaken aan de materialen van de gevel. Door de gevel te renoveren, is hij beter beschermd tegen deze invloeden.
  • Voorkomen van structurele problemen: met een gevelrenovatie kunnen structurele problemen worden voorkomen. Daarnaast zorgt het voor behoud van de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw. Hiermee wordt ook de levensduur van het pand verlengd.
  • Betere isolatie: tijdens het renoveren van de gevel kunnen isolatiemaatregelen worden genomen. Hierdoor zal de energie-efficiëntie van het gebouw verbeteren en is het beter geïsoleerd.

Welke werkzaamheden worden verricht bij een gevelrenovatie?

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse vormen van gevelrenovatie. We behandelen zoutaanslag op muren en voeren reparaties uit aan zowel het betonwerk als het metselwerk. Daarnaast verstevigen we indien nodig de spouwmuurverankering en vervangen we de lateien in uw gevel.

Het vernieuwen van het voegwerk is een veelvoorkomende stap bij een gevelrenovatie. We verwijderen het bestaande voegwerk en vervolgens voegen we de gevel opnieuw met precisie.

Ons gevelrenovatiepakket omvat ook standaard een grondige reiniging van uw gevel. Daarnaast impregneren we de buitenmuur. Hierbij brengen we een beschermende laag aan die uw gevel beschermt tegen vervuilingen en vocht. Dit betekent dat u zich in de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over de staat van uw gevel!

Wilt u de gevel alleen laten reinigen? Bekijk dan onze gevelreiniging Den Bosch pagina.

Wat zijn de kosten van een gevelrenovatie in Den Bosch

De kosten van het renoveren van een gevel in Den Bosch kunnen sterk verschillen, afhankelijk van de vereiste werkzaamheden.

Over het algemeen liggen de kosten tussen €15 en €100 per vierkante meter, inclusief materiaal als arbeidskosten. Het is belangrijk op te merken dat deze schatting slechts indicatief is en kan verschillen op basis van de specifieke werkzaamheden en de grootte van de gevel.

Voor een exacte prijs voor uw gevelrenovatie kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gevelrenovatie in Den Bosch uit laten voeren door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is de expert in dak- en gevelwerken in de omgeving. Het maakt niet uit of u de gevel wilt laten reinigen of in zijn geheel wilt laten herstellen. Wij zijn u van dienst bij al uw dak- en gevelklussen!

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: 0492-700-235 of via de e-mail op info@rosenbergvast-goedonderhoud.nl.