Gevelwerken

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé specialist in gevelwerken in Brabant en het noorden van Limburg. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op! Bekijk hieronder onze verschillende diensten met betrekking tot gevelwerken.

Welke gevelwerken kunt u laten uitvoeren?

Is uw gevel toe aan een renovatie of is alleen een reiniging voldoende? Beide werkzaamheden kunt u laten uitvoeren door de experts van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud. Een vervallen of vervuilde gevel heeft een negatieve impact op het aanzien en de waarde van uw woning. Hierdoor is het verstandig om, om de aantal jaar gevelwerkzaamheden uit te laten voeren. Uw pand behoudt hierdoor zijn waarde en uitstraling.

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

Gevelreiniging

Een gevelreiniging door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud helpt de levensduur van gebouwen te verlengen door schade door vuil, algen en andere verontreinigingen te voorkomen. Regelmatige reiniging verbetert niet alleen de uitstraling, maar beschermt ook tegen schade door weersinvloeden en verhoogt de energie-efficiëntie door betere isolatie. Met diverse methoden zoals stoomreiniging, zandstralen en chemisch reinigen, biedt ROS&BERG een professionele service voor optimale gevelzorg.

Gevelrenovatie

Een gevelrenovatie is belangrijk bij zichtbare beschadigingen zoals scheuren of loslatende voegen, die kunnen leiden tot lekkages en vochtproblemen. De specialisten van ROS&BERG pakken deze problemen aan door onder meer voegwerk te vernieuwen en de gevel te impregneren, wat verdere schade door weersinvloeden voorkomt. Door op tijd renovatiewerkzaamheden uit te laten voeren, worden hogere kosten en grotere problemen vermeden, terwijl de esthetische waarde en de beschermende functie van de gevel behouden blijven.

Gevel spuit- en schilderwerk

U kunt ook bij ons terecht voor professioneel spuit- en schilderwerk van uw gevel. Of u nu een kleurrijke verfbeurt wenst na een gevelreiniging of gespecialiseerde herstelwerkzaamheden nodig heeft, ROS&BERG biedt een duurzame oplossing voor elke ondergrond zoals baksteen, stucwerk, beton of hout. Daarnaast wordt de duurzaamheid van het schilderwerk verzekerd. Dit doen we door aandacht te besteden aan de staat van het voeg- en metselwerk en de vochtregulatie van de woning.

Schoorsteenrenovatie

Wij staan ook voor u klaar om een schoorsteenrenovatie uit te voeren. Beschadigde schoorstenen kunnen gevaarlijke situaties opleveren door loskomende stenen en lekkages als gevolg van gebarsten voegen. Het is daarom van belang om regelmatig een inspectie te laten uitvoeren. ROS&BERG biedt grondige renovaties waarbij voegen worden vernieuwd, metselwerk wordt gerepareerd, en indien nodig de schoorsteenkap wordt vervangen. Alles wordt afgerond met een beschermende impregnering. Ze bieden ook de optie om de schoorsteen volledig te verwijderen en het dak professioneel af te dichten.

Scheurherstel/Betonherstel

Wij bieden ook diensten aan voor betonherstel, scheurherstel van gevels, buitenmuren en balkons. Beschadigingen zoals scheuren en betonrot kunnen ernstige structurele problemen veroorzaken, maar ROS&BERG kan deze vakkundig repareren om verdere verslechtering te voorkomen. Dit herstelwerk zorgt niet alleen voor structurele stabiliteit en veiligheid, maar verlengt ook de levensduur van het pand en voorkomt kostbare toekomstige reparaties.

Bedrijfspand reinigen

Naast gevels reinigen van normale woningen, staan wij ook voor u klaar om de gevel van uw bedrijfspand te reinigen. Onze aanpak is op maat gemaakt, waarbij er rekening wordt gehouden met specifieke gevelelementen, zoals sandwichpanelen en damwanden. Voorafgaand en tijdens de reiniging wordt er uitgebreid gecommuniceerd en overlegd, zodat uw pand weer gaat stralen!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelwerken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer op: 049-2700235 of via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Of vul het onderstaande formulier in.