Bent u op zoek naar een bedrijf voor het uit laten voeren van een reiniging van uw gevel? ROS&BERG Vastgoed Onderhoud staat voor u klaar. Voor een professionele gevelreiniging in Limburg, neem dan gerust contact met ons op. Uw gevel is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Na verloop van tijd verzamelt zich vuiligheid op uw gevel. Of u nu in Panningen, Horst, Venray of Weert woont, wij komen in heel Noord-Limburg.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een gevelreiniging? Klik dan op de onderstaande button:

Offerte aanvragen

Waarom een gevelreiniging in Limburg laten uitvoeren?

Het belang van een schone gevel gaat verder dan u denkt. Een vervuilde gevel geeft een verouderde en onverzorgde indruk en het kan ervoor zorgen dat uw pand structurele schade oploopt. Uiteindelijk moet dan de gevel worden gerenoveerd, wat een stuk hogere kosten met zich meebrengt.

Door de gevel op tijd te reinigen en op de juiste manier te beschermen, voorkomt u dat de voegen verstopt raken, dat er scheuren ontstaan, en dat de isolatie slecht wordt doordat de gevel vocht vasthoudt en mogelijk zelfs vocht doorlaat naar uw isolatiemateriaal. Hierdoor is het verstandig om tijdig een gevelreiniging uit te laten voeren.

Een schone gevel verhoogt bovendien de waarde van uw pand of woning. Dit is vooral belangrijk wanneer u overweegt uw huis of pand te verkopen of te verhuren. Potentiële kopers en huurders worden aangetrokken door een goed verzorgde gevel.

Daarnaast is een schone gevel goed voor uw gezondheid. Vervuiling van de gevel kan allergenen, stof en schimmels bevatten die schadelijk zijn voor bewoners en werknemers. Het uit laten voeren van een gevelreiniging vermindert deze gezondheidsrisico’s.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Wat zijn de kosten van een gevelreiniging in Limburg

De kosten van het uit laten voeren van een gevelreiniging varieert op basis van een aantal factoren zoals reinigingsmethode, mate van vervuiling, de grootte van de gevel en het type gevelsteen.

Hieronder staat een overzicht van geschatte prijzen per m²:

Manier van gevelreinigingKosten per vierkante meter
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wanneer u interesse heeft in het reinigen van de gevel van uw zakelijke pand, kunt u eenvoudig op de onderstaande knop klikken:

Bedrijfspand reinigen

Hoeveel tijd neemt een gevelreiniging in beslag?

De tijd die een gevelreiniging in beslag neemt is afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn factoren, zoals de gevelomvang, de reinigingsmethode en de vervuilingsgraad. Een woning kan binnen één dag gereinigd worden, terwijl een bedrijfspand soms meerdere dagen vereist. Neem gerust contact op voor meer informatie over de verwachte duur van uw specifieke project.

Waarom kiezen voor ROS&BERG Vastgoed Onderhoud?

Wij zijn uw betrouwbare dak- en gevelspecialist in Limburg en Noord-Brabant. Met onze expertise en ervaren team zorgen we voor een geslaagd gevelreinigingsproject. Transparante en duidelijke communicatie staat bij ons voorop.

Daarnaast beschikken wij over de juiste productkennis en Know How. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en worden periodiek bijgeschoold. Hierdoor weet u zeker dat er goede vakmannen aan het werk gaan!

Voordat we aan de slag gaan, lichten we duidelijk toe welke stappen we zullen nemen en waarom. Zo bent u altijd op de hoogte en vermijdt u verrassingen. Wij zijn het gevelverzorging bedrijf in Limburg en omstreken.

Gevelonderhoud of gevelreiniging uit laten voeren in Limburg door ROS&BERG

Wilt u uw gevel laten reinigen in Limburg door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Of u nu een gevelreiniging in Venlo of een gevelreiniging in Weert wilt laten uitvoeren. Wij staan voor u klaar.

Voor gevelreiniging, gevelonderhoud en andere diensten op het gebied van dakwerken en gevelwerken zijn wij uw partner. Heeft u vragen of advies nodig? Bel 049-2700235 of stuur een e-mail naar info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.