Als we kijken naar de uitstraling van een pand of woning, dan speelt de gevel een belangrijke rol. Door invloeden van de natuur en andere factoren kan de gevel vervuild of beschadigd raken. Dit ziet er niet mooi uit en kan ook voor ergere problemen zorgen, zoals lekkages of andere structurele problemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hieronder:

Offerte aanvragen

Een professionele gevelreiniging of gevelrenovatie in Deurne kan dit voorkomen en het uiterlijk van het pand herstellen. Het maakt niet uit of u in de Zeilberg, Heiakker of Koolhof woont, wij zijn actief in de gehele gemeente!

Bekijk onze voorgaande projecten!

Waarom de gevel laten reinigen?

Er zijn diverse redenen waarom het verstandig is om regelmatig de gevel te laten reinigen door een professioneel bedrijf. Verschillende vervuilingen, zoals vogelpoep, schimmel en klimop, kunnen schade aan de gevel veroorzaken.

Bovendien voorkomt u met een gevelreiniging vochtproblemen en vorstschade. Uw woning wordt hierdoor beter beschermd tegen weersinvloeden en de levensduur van de gevel wordt verlengd.

Hoeveel kost een gevelreiniging?

De kosten van het uitvoeren van een gevelreiniging is afhankelijk van verschillende factoren. De reinigingsmethode, de hoeveelheid vervuiling en het soort gevelsteen spelen hierbij een rol.

Hieronder staat een indicatie van de kosten per methode:

ReinigingsmethodePrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Impregneren5 á 15 euro
Chemisch reinigen8 á 15 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro

 

*De bovenstaande prijzen zijn slechts ter indicatie. Wilt u de exacte kosten weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen in Deurne? Klik dan op de onderstaande button:

Bedrijfspand reinigen

 

Hoe gaan wij te werk

Onze werkwijze is gebaseerd op expertise en kwaliteit. We leggen stap voor stap uit hoe we te werk gaan bij het reinigen of renoveren van uw gevel in Deurne. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud hechten we veel waarde aan een directe en open communicatie met onze klanten. Voordat we aan de werkzaamheden aan uw gevel starten, leggen we duidelijk en begrijpelijk uit welke stappen we zullen nemen en waarom. Op die manier houden we u altijd goed geïnformeerd en vermijden we onverwachte situaties.

Ook voor gevelrenovatie zijn we actief in Deurne

Naast het reinigen van de gevel kunt u ons ook bereiken voor een gevelrenovatie in Deurne. Net als andere delen van een huis, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen aan de gevel.

De buitenkant van uw woning, samen met het dak, vormt de bescherming van het huis tegen diverse weersinvloeden. Dankzij de buitenmuur blijft het binnen droog bij regen en behoudt het huis in de winter zijn warmte. Goed onderhoud is essentieel om de beschermende functie van de buitenmuren intact te houden.

De prijs voor een gevelrenovatie in Deurne kan sterk variëren op basis van uw specifieke vereisten en de omvang van het project. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €15 en €100 per vierkante meter*, inclusief arbeidsuren en benodigde materialen.

*Let op, deze bedragen dienen slechts als indicatie en kunnen variëren afhankelijk van de omstandigheden en locatie van het werk.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelspecialist van Deurne

Wij zijn dé specialist als het gaat om dak- en gevelwerken in de regio van Deurne. Met onze expertise in de sector zorgen we voor kwalitatieve en betaalbare oplossingen op het gebied van dak- en gevelwerken.

Dankzij onze deskundige medewerkers zorgen we dat uw project een succes gaat worden. Kwaliteit is voor ons van groot belang. We leggen veel nadruk op de productkennis en deskundigheid. Hierdoor zijn we in staat om u altijd passend advies te geven over de reinigingsmethoden, impregneertechnieken en renovatiemethodes.

We realiseren ons dat gevelreiniging meer inhoudt dan alleen het gebruik van een hogedrukreiniger op de gevel. Daarom zorgen we ervoor dat ons team niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt conform de richtlijnen van RAS. Ook volgen onze medewerkers specifieke SVS-modules om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

Gevelonderhoud in Deurne? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u op zoek bent naar een professionele gevelspecialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl of telefonisch op 049-2700235.