De gevel is een belangrijk onderdeel van uw woning of pand. Deze raakt in de loop der tijd vervuild en dan is het nodig om de gevel te reinigen. Dak- en gevelspecialist ROS&BERG Vastgoed Onderhoud kan u hierbij van dienst zijn. Als u een gevelreiniging in Venlo wilt laten uitvoeren, neem dan met ons contact op. Het maakt niet uit of u in de Klingerberg, Blerick, Tegelen of in het centrum woont: wij zijn actief in de hele gemeente!

Wenst u meteen een offerte aan te vragen zonder verplichtingen? Klik dan op de knop hieronder:

Offerte aanvragen

Waarom een gevelreiniging laten uitvoeren in Venlo?

Er zijn veel redenen waarom iemand een gevelreiniging zou laten uitvoeren. De gevel is het eerste aanzicht op uw woning op pand. Wanneer deze vervuild is, dan laat het een verouderde en slechte indruk achter. Deze vervuilingen kunnen ook op termijn voor schade zorgen, waardoor u de gevel moet renoveren.

Daarnaast zorgt een schone gevel voor een hogere waarde van het pand of de woning. Vooral als u uw woning of pand wilt verkopen of verhuren is het verstandig om de gevel te laten reinigen. Potentiële kopers of huurders worden aangetrokken door een goed verzorgde gevel, wat de verkoop- of verhuurbaarheid van het pand kan verbeteren. Daarnaast voorkomt u hiermee dat de gevel moet worden gerenoveerd. Voor een gevelrenovatie kunt u ook bij ons terecht.

Een andere reden om de gevel te laten reiniging is vanuit gezondheidsoverwegingen. Een vervuilde gevel kan allergenen, stof en schimmels bevatten die een negatieve invloed kunnen hebben op de gezondheid van de bewoners of werknemers van het gebouw. Door regelmatig de gevel te reinigen, wordt de luchtkwaliteit verbeterd en worden deze gezondheidsrisico’s verminderd.

Bekijk onze voorgaande projecten.

Wat zijn de kosten van een gevelreiniging?

De prijs van een gevelreiniging wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. De methode van gevelreiniging, de mate van de vervuiling, de grootte van de gevel en het soort gevelsteen.

Hieronder staat een indicatie van de kosten van de verschillende reinigingsmethodes:

Manier van reinigingPrijs per m²*
Stoomreinigen5 à 10 euro
Zandstralen12 à 26 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*De genoemde prijzen zijn slechts een schatting en er kunnen geen garanties aan worden ontleend. Indien u een precieze prijsindicatie wenst, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Als u graag de gevel van uw bedrijfspand wilt laten reinigen, klik dan op de button hieronder:

 

Bedrijfspand reinigen

 

Hoe lang duurt het gemiddeld om een gevelreiniging uit te voeren?

De verwachte duur van een gevelreinigingsproject kan sterk variëren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang van de gevel, de methode van reiniging en hoe vervuild de gevel is. Bij een bedrijfspand kan het reinigen van de gevel soms enkele dagen in beslag nemen, maar bij een woonhuis is het meestal binnen 1 dag klaar.

Wilt u meer weten over de tijdsduur van het uit laten voeren van een gevelreiniging in Limburg? Neem dan contact met ons op.

Een gevelreiniging uit laten voeren door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud?

Ons bedrijf is dé dak- en gevelspecialist in de regio van Venlo. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het reinigen van gevels, maar ook voor verschillende diensten op het vlak van dakwerken en gevelwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers zorgen we ervoor dat uw gevelreinigingsproject een succes zal worden.

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud vinden we het belangrijk om een persoonlijke en open communicatie met onze klanten te hebben. Voordat we aan de werkzaamheden aan uw dak of gevel beginnen, zullen we u helder en begrijpelijk uitleggen welke stappen we zullen nemen en waarom. Op die manier houden we u altijd goed op de hoogte en voorkomen we onverwachte verrassingen.

Kwaliteit heeft bij ons een hoge prioriteit en we hechten veel waarde aan onze productkennis en deskundigheid. Dit stelt ons in staat om u te allen tijde het juiste advies te geven met betrekking tot het reinigingsproces en de impregneermethode. We begrijpen dat gevelreiniging meer omvat dan alleen het gebruik van een hogedrukreiniger op de gevel. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt volgens de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules. Op die manier kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen.

Gevelreiniging of gevelonderhoud in Venlo

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het uit laten voeren van een professionele gevelreiniging in Venlo? Neem dan contact op met ROS&BERG Vastgoed Onderhoud of vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier.

Heeft u behoefte aan advies of heeft u vragen over onze gevelreinigingsdiensten of andere services? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 049-2700235 of stuur ons een e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.