Gevelrenovatie bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

De deskundige medewerkers van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud zijn gespecialiseerd in het op allerlei manieren renoveren van uw gevel. Zo bestrijden we zoutaanslag op uw muur en voeren we zowel betonreparaties als reparaties van het metselwerk uit. Ook zorgen we indien nodig voor een versteviging van de spouwmuurverankering en vervangen we de lateien in uw gevel.

Een vernieuwing van het voegwerk komt het vaakst voor bij gevelrenovaties. We slijpen of bikken dan het bestaande voegwerk uit en zorgen er vervolgens voor dat de gevel zorgvuldig opnieuw wordt gevoegd.

In ons gevelrenovatiepakket zit verder standaard een grondige gevelreiniging. Daarnaast impregneren we de buitenmuur ook meteen. Bij het impregneren brengen we een beschermende laag aan, die uw gevel beschermt tegen vocht, aanslag, vorst en vuil. Zo hoeft u zich de komende jaren geen zorgen meer te maken over uw gevel!

Hoeveel kost een gevelrenovatie gemiddeld?

De ene gevel is de andere niet en bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud leveren we het liefst maatwerk. Gemiddeld kost een gevelrenovatie tussen de €15 en €100 per vierkante meter, inclusief arbeidskosten en de materialen. Deze kosten variëren op basis van uw specifieke behoeften en de omvang van het werk.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en wat daar de kosten van zijn? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Daarbij kijken we samen met u wat de beste aanpak is voor uw gevel en bespreken we ook de exacte kosten van de gevelrenovatie.

Wilt u toch van tevoren alvast een prijsindicatie? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Hoe lang duurt een gevelrenovatie?

Hoe lang een gevelrenovatie duurt kan sterk variëren. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang van de schade aan de gevel, het type renovatiewerk, de materialen die worden gebruikt en de weersomstandigheden.

Over het algemeen kan een eenvoudige gevelrenovatie enkele dagen tot een paar weken duren, terwijl grotere en complexere projecten enkele weken tot enkele maanden in beslag kunnen nemen. Nadat wij langs zijn geweest voor een adviesgesprek, kunnen wij een betere inschatting maken van de duur van het project.

Op welke locaties zijn jullie actief?

Wij voeren gevelrenovaties uit in een groot deel van Noord-Brabant en in het noorden van Limburg. Hieronder staat een opsomming met locaties waar wij onder andere gevelrenovaties doen uitvoeren: