Gevelrenovatie bij ROS&BERG vastgoed onderhoud

De deskundige medewerkers van ROS&BERG vastgoed onderhoud zijn gespecialiseerd in het op allerlei manieren renoveren van uw gevel. Zo bestrijden we zoutaanslag op uw muur en voeren we zowel betonreparaties als reparaties van het metselwerk uit. Ook zorgen we indien nodig voor een versteviging van de spouwmuurverankering en vervangen we de lateien in uw gevel.

Een vernieuwing van het voegwerk komt het vaakst voor bij gevelrenovaties. We slijpen of bikken dan het bestaande voegwerk uit en zorgen er vervolgens voor dat de gevel zorgvuldig opnieuw wordt gevoegd.

In ons gevelrenovatiepakket zit verder standaard een grondige reiniging van uw gevel. Daarnaast impregneren we de buitenmuur ook meteen. Bij het impregneren brengen we een beschermende laag aan, die uw gevel beschermt tegen vocht, aanslag, vorst en vuil. Zo hoeft u zich de komende jaren geen zorgen meer te maken over uw gevel!

Kosten gevelrenovatie

De ene gevel is de andere niet en bij ROS&BERG vastgoed onderhoud leveren we het liefst maatwerk. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en wat daar de kosten van zijn? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Daarbij kijken we samen met u wat de beste aanpak is voor uw gevel en bespreken we ook de kosten van de gevelrenovatie.

Wilt u toch van tevoren alvast een prijsindicatie? Vraag dan gerust een offerte aan.