Wanneer uw gevel vervuild is en een opfrisbeurt nodig heeft, staat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud voor u klaar. Ons bedrijf biedt professionele gevelreiniging, gevelonderhoud en gevelrenovatie diensten aan in Oss en omgeving. Door regelmatig uw gevel te laten reinigen, behoudt uw woning of bedrijfspand zijn uitstraling. Of u nu in het centrum, Ruwaard, Schadewijk of een andere wijk in Oss woont, wij zijn actief in de hele gemeente.

Wilt u direct een offerte aanvragen bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Klik dan hieronder:

Offerte aanvragen

Waarom de gevel laten reinigen?

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is om periodiek uw gevel te laten reinigen. Een van de belangrijkste redenen is het verwijderen van vervuiling zoals vogelpoep, roetaanslag, schimmel, mos en klimop. Door een gevelreiniging uit te voeren, krijgt uw gevel zijn oorspronkelijke schoonheid weer terug.

Een vervuilde gevel heeft namelijk een negatief effect op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Bovendien kan vervuiling de gevel aantasten, wat kan leiden tot schade aan uw pand, zoals scheuren of afbrokkelende delen. Dit kan leiden tot hoge reparatiekosten en in sommige gevallen zelfs gevaarlijke situaties. Ook kan een vervuilde gevel slecht zijn voor uw gezondheid. Wanneer er schimmels op de gevel bevinden, dan kan dit voor allergieën en andere gezondheidsproblemen zorgen.

Door regelmatig uw gevel te laten reinigen door een professioneel bedrijf kan u dit voorkomen, behoudt uw pand zijn waarde en verlengt u de levensduur van de gevel.

Bekijk ‘onze voorgaande projecten

Hoeveel tijd neemt een gevelreiniging in beslag?

De duur van een gevelreiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de gevel, de mate van vervuiling en de gekozen reinigingsmethode.

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud werken we efficiënt en zorgen we ervoor dat uw gevelreiniging binnen een redelijke termijn wordt uitgevoerd. We minimaliseren de overlast voor u, zodat u snel weer van een schone gevel kunt genieten. Een klein gebouw met een beperkt geveloppervlak, kan binnen enkele uren worden gereinigd. Grotere gebouwen met een groot geveloppervlak, nemen meer tijd in beslag.

Hoeveel kost het uit laten voeren van een gevelreiniging in Oss?

De kosten van een gevelreiniging in Oss zijn afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode, de mate van vervuiling en het type gevelsteen. Hieronder vindt u een indicatieve prijslijst per reinigingsmethode:

ReinigingsmethodesPrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreiniging5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Let op: dit zijn slechts richtprijzen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een exacte prijsindicatie kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Klik dan op de onderstaande button:

 

Bedrijfspand reinigen

 

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: expert op het gebied van daken en gevels

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé specialist voor het onderhoud en reinigen van gevels en daken in Oss en omgeving. Met 25 jaar aan ervaring bieden wij hoogwaardige oplossingen op maat voor al uw dak- en gevelwerken. Ons team van deskundige vakmensen staan garant voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Zo is ons personeel VCA-gecertificeerd en volgen ze regelmatig bijscholing volgens de richtlijnen van de RAS en volgen ze specifieke SVS-modules. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen.

Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze transparante werkwijze. Bij ROS&BERG staan we altijd voor u klaar met een zorgvuldige uitvoering van onze werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op!

Gevelreiniging of gevelrenovatie in Oss? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ROS&BERG!

Bent u op zoek naar een professioneel gevelreinigingsbedrijf in Oss? Dan bent u bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud aan het juiste adres. Vul het onderstaande offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon op 049-2700235 of stuur een e-mail naar info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie.