Bent u op zoek naar een gevelspecialist voor het uit laten voeren van een gevelreiniging in Valkenswaard? Dan kunnen wij bij Ros&Berg Vastgoed Onderhoud u van dienst zijn. Door middel van een gevelreiniging zorgen we ervoor dat uw gevel grondig wordt gereinigd. Hiermee voorkomen we mogelijke complicaties zoals de noodzaak om de voegen te vervangen, lekkages en de vorming van schimmel. Waar u ook woont, in de Hoge Akkers, Geenhoven of Kerkakkers, wij helpen u overal in Valkenswaard.

Bekijk ‘onze projecten

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een gevelreiniging? Klik dan hieronder:

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een gevelreiniging?

Het uit laten voeren van een gevelreiniging heeft meerdere voordelen voor uw pand of woning. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje:

  • Het voorkomen van schade: een vervuilde gevel kan op termijn schade veroorzaken, zoals lekkages, kapotte voegen en scheuren in de gevel. Door een gevelreiniging uit te laten voeren, kunnen deze schades worden voorkomen.
  • Hogere waarde van het pand of de woning: een gevelreiniging zorgt ervoor dat de buitenkant van uw huis of gebouw er netjes uitziet. Mensen die het willen kopen of huren, vinden een mooie gevel belangrijk. Daardoor kunt u mogelijk meer geld krijgen als u het wilt verkopen of verhuren, nadat u een gevelreiniging hebt laten uitvoeren.
  • Beter bestand tegen weersomstandigheden: een gereinigde gevel is beter bestand tegen weersomstandigheden zoals regen, wind, zonlicht en vorst. Door vuil en aanslag te verwijderen, wordt de gevel beschermd tegen de schadelijke effecten van deze weersomstandigheden.

Wat zijn de kosten van een gevelreiniging in Valkenswaard?

De kosten van een gevelreiniging is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de reinigingsmethode, de mate en het type van de vervuiling en het soort gevelsteen.

Hieronder vindt u een tabel met de geschatte kosten voor elke reinigingsmethode en voor het impregneren van de gevel:

ReinigingsmethodePrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreiniging5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Deze prijzen zijn slechts een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag voor een precieze prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u een bedrijfspand en wilt u daarvan de gevel laten reinigen? Klik dan op de onderstaande button:

Bedrijfspand reinigen

Hoeveel tijd neemt een gevelreiniging in beslag?

Over het algemeen duurt een gevelreiniging enkele uren tot enkele dagen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de gevel, de mate van vervuiling en de reinigingsmethode.

Voor kleinere gebouwen kan het reinigen van de gevel in enkele uren worden voltooid, terwijl grotere gebouwen, zoals bedrijfspanden, meer tijd kunnen vergen, mogelijk meerdere dagen.

Neem contact met ons op voor een nauwkeurige schatting van de benodigde tijd!

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelspecialist van Valkenswaard

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé expert op het gebied van dak- en gevelonderhoud in Valkenswaard. Met 25 jaar aan ervaring en een team van gespecialiseerde vakmensen zorgen wij ervoor dat uw pand er altijd tiptop uitziet en optimaal beschermd is. Zo kunt ons ook voor een dakreiniging in Valkenswaard bereiken.

Of het nu gaat om gevelreiniging, dakrenovatie, dakreiniging of een goten renovatie, wij bieden een breed scala aan diverse diensten. Bij ons is kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid van groot belang en wij voeren onze werkzaamheden dan ook altijd zorgvuldig uit.

Door ons deskundige vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid, blijven wij voortdurend voldoen aan de strengste normen in al onze werkzaamheden. Onze communicatie is duidelijk en onze werkwijze is open en transparant. Wij beschikken over diepgaande productkennis en expertise, wat resulteert in op maat gemaakt advies met betrekking tot reinigingsprocessen en impregneermethoden.

Wij begrijpen dat gevelreiniging een breder scala aan vaardigheden vereist dan alleen het hanteren van een hogedrukreiniger op de gevel. Daarom zorgen wij ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing ontvangt volgens de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules. Dit doen we om de kwaliteit te blijven garanderen.

Gevelonderhoud of gevelreiniging in Valkenswaard? Vraag een offerte aan bij ROS&BERG!

Het onderhouden en reinigen van de gevel zijn belangrijke onderdelen van het onderhoud van uw huis of bedrijfspand. Een gevel die schoon en goed onderhouden is, zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van de gevel en voorkomt schades en lekkages.

Als u op zoek bent naar een professioneel gevelreinigingsbedrijf in Valkenswaard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl of telefonisch op 049-2700235.