Dakreiniging door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud reinigen we uw dak met de beste apparatuur. Met een hogedrukreiniger of stoomcleaner maken we het dak binnen één dag vrij van vervuiling. Ook inspecteren we meteen de rest van het dak op mogelijke beschadigingen en gebreken. Als er iets gerepareerd moet worden, dan laten we u dat direct weten en overleggen we met u over eventuele volgende stappen. Ook kunt u ervoor kiezen om na het reinigen, dakcoating aan te laten brengen door de professionals van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud.

Als het dak schoon is, impregneren we de schoongemaakte pannen een water- en vuilafstotend hydrofobeermiddel, die tot 10 jaar blijft zitten. Door deze laag wordt uw dak niet alleen minder snel vuil, maar houden we ook mossen buiten de deur. Met onze intensieve nazorg zorgen we ervoor dat u langer van uw schoon dak kunt genieten.

Kosten van een dakreiniging

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u alvast een indicatie van de kosten van een reiniging van uw dak? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier.

Waar ergens is ROS&BERG Vastgoed Onderhoud actief?

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is actief voor het uit laten voeren van een dakreiniging in Noord-Brabant en voor een dakreiniging in Limburg. Wij zijn onder andere op de volgende plekken actief: