Is de gevel van uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt? Neem dan contact op met ROS&BERG Vastgoed Onderhoud. Wij verzorgen een deskundige gevelrenovatie in de regio van Brabant. Het maakt niet uit of u in Den Bosch, Eindhoven of Helmond woont.

Waarom de gevel renoveren?

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand fungeert als een visitekaartje voor bezoekers. Hierdoor is het belangrijk om een gevelrenovatie uit te laten voeren. Het zorgt ervoor dat het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand mooi blijft. Daarnaast brengt het herstellen van de gevel meerdere voordelen met zich mee.

Hieronder gaan we dieper in op de belangrijkste voordelen van een gevelrenovatie in Brabant:

  • Goed voor de veiligheid: Een beschadigde gevel kan een veiligheidsrisico vormen, vooral bij oudere gebouwen. Losse stenen, afbrokkelend metselwerk of andere gebreken kunnen leiden tot vallende objecten of structurele instabiliteit. Door de gevel op tijd te renoveren kunnen potentiële gevaren worden voorkomen.
  • Duurzaam: slecht geïsoleerde gevels kunnen leiden tot warmteverlies in de winter en warmteopname in de zomer, waardoor de energiekosten stijgen. Door de gevel tijdig te renoveren, gaan de stookkosten omlaag.
  • Mooier uiterlijk: na verloop van tijd kan de gevel beschadigd raken door weersomstandigheden, vervuiling, verkleuring of veroudering. Het renoveren van de gevel kan ervoor zorgen dat het gebouw er weer fris en aantrekkelijk uitziet.
  • Verhoogde waarde van het vastgoed: Een goed onderhouden gevel kan leiden tot een verhoogde waarde van een pand. Potentiële huurders of kopers tonen vaak meer interesse in een pand met een gerenoveerde gevel.

Hoeveel kost een gevelrenovatie in Brabant?

De uiteindelijke kosten van een gevelrenovatie in Brabant variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en zijn afhankelijk van de werkzaamheden.

In de meeste gevallen liggen de kosten tussen de €15 en €100 per vierkante meter. Dit zijn zowel de arbeidskosten als de materiaalkosten. Deze kosten zijn indicatief en kunnen sterk verschillen afhankelijk van de werkzaamheden en het oppervlakte van de gevel.

Wilt u graag de exacte prijs van een gevelrenovatie weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Wat voor werkzaamheden worden uitgevoerd bij een gevelrenovatie?

Ons team heeft expertise in verschillende vormen van gevelrenovatie. We behandelen zoutaanslag op de muren en voeren reparaties uit aan zowel het betonwerk als het metselwerk. Indien nodig versterken we ook de spouwmuurverankering en vervangen we de lateien in uw gevel.

De volgende stap is het vernieuwen van het voegwerk. Hierbij verwijderen het bestaande voegwerk en voegen we de gevel opnieuw zeer nauwkeurig.

In ons renovatiepakket zit ook standaard een grondige reiniging van de buitenkant van uw woning. Tevens impregneren wij de buitenmuur. Met het impregneren brengen we een beschermende coating aan, waardoor de gevel wordt beschermd tegen verontreinigingen en vocht. Hierdoor kan uw gevel de komende jaren er weer tegenaan!

Wilt u alleen uw gevel laten reiniging door een professioneel bedrijf? Bekijk dan onze gevelreiniging Brabant pagina.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelspecialist van Brabant

Ons bedrijf is dé expert op het gebied van dak- en gevelwerken. ROS&BERG Vastgoed Onderhoud kan voor u een professionele gevelrenovatie verzorgen in Noord-Brabant. Of u nu een gevelrenovatie in Eindhoven of een gevelrenovatie in Den Bosch wilt laten uitvoeren.

Als u nog vragen heeft of advies nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0492-700-235 of via e-mail op info@rosenbergvast-goedonderhoud.nl.