Is uw gevel vervuild en toe aan een grondige reiniging? Dan staat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud klaar om u van dienst te zijn in Weert en omgeving. Heeft uw gevel last van mos, vuilafzettingen, of andere vervuilingen? Dan biedt een professionele gevelreiniging in Weert de perfecte oplossing!

Het is essentieel om uw gevel periodiek te laten reinigen om deze in een optimale staat te houden. Of u nu in de Boshoven, Keent, Biest, of Graswinkel woont, onze service strekt zich uit over de hele gemeente Weert.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder:

Offerte aanvragen

Hoe gaat ROS&BERG Vastgoed Onderhoud te werk?

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud weten we dat elke gevel uniek is en een specifieke aanpak vereist. Daarom bieden we verschillende methoden van gevelreiniging aan, zoals stoomreiniging en gevelreiniging via zandstralen. Bekijk onze voorgaande projecten om te zien hoe we te werk gaan.

Onze 25 jaar aan ervaring stelt ons in staat om de juiste methode te kiezen voor uw specifieke situatie. Na een grondige inspectie van uw gevel geven wij u advies over de meest geschikte reinigingsmethode voor uw specifieke geval. Hierdoor weet u zeker dat uw gevel op de ideale manier wordt gereinigd.

Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft en het bedrijfspand wilt laten reinigen, wij staan klaar om uw gevel te reinigen en deze te laten stralen als nooit tevoren.

Wilt u uw bedrijfspand laten reinigen? Klik dan op de button hieronder:

Bedrijfspand reinigen

Waarom is het reinigen van de gevel belangrijk?

Er zijn diverse redenen waarom een regelmatige gevelreiniging van groot belang is. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  • Betere uitstraling van uw woning of bedrijfspand: een schone gevel zorgt voor een professionele uitstraling van uw pand. Dit is vooral voor bedrijven belangrijk, want deze willen natuurlijk goed overkomen op de klanten die het pand bezoeken.
  • Voorkomen van schade aan uw gevel: vuiligheid, roet en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op uw gevel en schade veroorzaken. Door de gevel tijdig te laten reinigen en op de juiste manier te conserveren, voorkomt u het verzanden van de voegen, zet scheuren en een lage isolatiewaarde doordat de gevel vocht vasthoudt en mogelijk zelfs doorslaat naar uw isolatie.
  • Verhoging van de waarde van uw woning of pand: Door uw gevel regelmatig te laten reinigen, behoudt het pand zijn waarde en wordt de levensduur verlengd. Bovendien verlaagt een schone gevel de drempel voor eventuele kopers om een huis of pand te kopen.

Door uw gevel regelmatig te laten reinigen door een professioneel bedrijf verlengt u de levensduur van de gevel en hoeft deze niet zomaar te worden gerenoveerd. Hierdoor voorkomt u hoge kosten voor het renoveren van uw gevel.

Wat zijn de kosten van gevelreiniging in Weert?

De kosten van gevelreiniging in Weert kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode, de mate van vervuiling en het type gevelsteen.

Hieronder staat een indicatie van de kosten per m² en per gekozen reinigingsmethode wat betreft een gevelreiniging:

ReinigingsmethodePrijs per m²*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreiniging5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Deze prijzen zijn indicatief. Voor een exacte prijsindicatie kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom kiezen voor ROS&BERG Vastgoed Onderhoud?

Wij zijn dé specialist op het gebied van dak- en gevelwerken in Weert en omgeving. Met ons deskundige team van specialisten en geavanceerde materiaal garanderen wij kwalitatieve en betaalbare oplossingen voor al uw gevel- en dakproblemen.

Ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid zorgen ervoor dat we altijd de hoogste normen handhaven bij alles wat we doen. Onze communicatie is duidelijk en onze werkwijze is transparant. Kwaliteit met productkennis en Know How. Zo krijgt u van ons altijd het juiste advies inzake het reinigingsproces en impregneer methode .

Kwaliteit vinden we enorm belangrijk en gevelreiniging is meer dan met een hogedruk spuit tegen de gevel spuiten. Om die reden is ons personeel niet alleen VCA gecertificeerd, maar doen wij iedereen periodiek bijscholen via richtlijnen van de RAS en worden er onder andere specifieke SVS modules gevolgd.

Gevelonderhoud of gevelreiniging in Weert? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud!

Wilt u uw gevel in topconditie houden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies. Wij zijn dé specialist op het gebied van dakwerken en gevelwerken. Wilt u de gehele gevel laten renoveren? Bekijk dan onze ‘gevelrenovatie Weert‘ pagina.

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of bel ons op 049-2700235. U kunt ook mailen naar info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Dan zullen wij spoedig contact met u opnemen.