Bent u op zoek naar een bedrijf voor het renoveren van uw schoorsteen in Eindhoven? ROS&BERG Vastgoed Onderhoud is dé expert op het gebied van dak- en gevelwerken, waaronder de schoorsteen. Wij komen graag bij u langs om te inspecteren of uw schoorsteen toe is aan een renovatie. Het is belangrijk om dit eens in de zoveel tijd te laten doen, want een beschadigde schoorsteen kan gevaarlijk zijn. Wij komen in de gehele gemeente Eindhoven, waaronder Woensel, Tongerle en Strijp.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de button hieronder:

Offerte aanvragen

Wanneer de schoorsteen laten renoveren?

Schoorstenen zijn geen onverwoestbare structuren; ze slijten met de tijd. Het object wordt aangetast door de weeromstandigheden en vuiligheid. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken en vereist aandacht.

Als een van de volgende tekenen zich voordoet is het belangrijk om een schoorsteen renovatie uit te laten voeren:

 • Loszittend metselwerk: door de invloed van vorst, vocht en vuil kan het metselwerk van uw schoorsteen losraken of zelfs naar beneden vallen. Dit kan erg gevaarlijk zijn.
 • Scheuren in de voegen: de effecten van weer en wind kunnen scheuren veroorzaken in de voegen van uw schoorsteen. Deze scheuren kunnen lekkages tot gevolg hebben. Omdat de schoorsteen meestal op een hoogte zit, blijven deze problemen vaak onopgemerkt, maar ze kunnen leiden tot grotere schade.
 • Verborgen lekkages: lekkages door beschadigde voegen of andere problemen in de schoorsteen kunnen zich binnenin uw huis voordoen en onopgemerkt blijven. Dit kan leiden tot aanzienlijke schade aan uw woning.

Voorkom dure reparaties door op tijd actie te ondernemen. Onze medewerkers kunnen uw schoorsteen grondig inspecteren en advies geven over de juiste renovatiestappen om de veiligheid en functionaliteit te herstellen. We begrijpen het belang van een goed onderhouden schoorsteen en staan klaar om u te helpen.

Wat kost het renoveren van een schoorsteen in Eindhoven

Het uit laten voeren van een renovatie van een schoorsteen in Eindhoven is sterk afhankelijk van meerdere factoren. De totale kosten kunnen onder andere worden beïnvloed door de omvang van de renovatie, de staat van de huidige schoorsteen, het materiaal dat wordt gebruikt voor de renovatie, de arbeidskosten en eventuele extra werkzaamheden zoals het installeren van een nieuwe voering, herstel van metselwerk, of vervanging van beschadigde delen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren die de kosten van schoorsteenrenovatie beïnvloeden:

 • Type renovatie: de aard van de renovatie kan variëren van eenvoudige reparaties van voegen en metselwerk tot volledige herbouw van de schoorsteen. Een grote renovatie brengt meer kosten met zich mee.
 • Toegankelijkheid: de bereikbaarheid van de schoorsteen voor het uitvoeren van de werkzaamheden kan invloed hebben op de kosten. Een moeilijk bereikbare schoorsteen brengt over het algemeen extra kosten met zich mee.
 • Arbeidskosten
 • Extra werkzaamheden: als er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het vervangen van een rookgasafvoer of het herstellen van beschadigd metselwerk rond de schoorsteen, dan brengt dat ook extra kosten met zich mee.

Wilt u een exacte prijsindicatie voor het renoveren van uw schoorsteen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud!

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd bij een schoorsteen renovatie?

Bij een schoorsteenrenovatie kunnen verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd, afhankelijk van de staat van de schoorsteen. Door eerst de schoorsteen grondig te inspecteren weten we welke werkzaamheden nodig zijn.

Enkele veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

 • Vernieuwen van de voegen
 • Repareren van het metselwerk
 • Scheuren in de schoorsteen herstellen
 • Vervangen van de schoorsteenkap
 • Impregneren met een beschermende laag

Wij zijn dé specialist op het gebied van dakwerken en gevelwerken. Met onze transparante en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat uw project een succes gaat worden. We hebben de juiste kennis en ‘know how’ in huis, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Zo is ons personeel VCA gecertificeerd en worden ze periodiek bijgeschoold.

Neem contact op met ROS&BERG voor het renoveren van uw schoorsteen in Eindhoven

Wilt u graag uw schoorsteen laten renoveren in Eindhoven door de specialisten van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of neem contact op.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? U kunt ons telefonisch bereiken op 049-2700235 of via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.