Alles onder 1 dak

Voor de duurzaamheid van het aangebrachte verfsysteem zijn er een aantal aandachtspunten belangrijk. Is het voeg en metselwerk nog wel in een goede staat? Afhankelijk van de situatie en het aangebrachte systeem is het belangrijk te kijken of er voldoende afvoer van vocht naar buiten is. Zijn er bijvoorbeeld genoeg ventilatie punten voor de spouw? en zitten deze op de juiste plekken? of is dit helemaal niet het geval en is het huis na geïsoleerd? In sommige gevallen is het dus niet alleen belangrijk de juiste verf te bepalen ,maar zijn er aanpassingen nodig om er voor te zorgen dat u langer van het schilderwerk kan genieten.

Wij zijn dus meer dan alleen een schilders bedrijf! Het complete plaatje voor een duurzaam geschilderde buitengevel vindt u alleen bij ons. Wij hebben de expertise onder 1 dak en kunnen daardoor een beter advies samenstellen en uitvoeren.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag deze aan door het offerte formulier in te vullen of telefonisch contact te leggen.