ROS&BERG Vastgoed Onderhoud, is uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van een dakreiniging in (noord) Limburg. Onze expertise en ervaring garanderen dat uw dak er niet alleen verzorgd uitziet, maar ook functioneel in topconditie blijft. Het maakt niet uit of u in Weert, Venlo of Meijel woont. Wij zijn actief in heel het noorden van Limburg.

Offerte aanvragen

Bekijk onze voorgaande projecten

Waarom uw dak laten reinigen door een professional?

In Limburg wordt uw dak constant blootgesteld aan zoals UV-straling, zure regen, vorst en andere natuurlijke elementen. Dit kan zorgen voor slijtage en kleurverandering van het dak. Het regelmatig schoon laten maken van uw dak voorkomt deze problemen. Ook verlengt u de levensduur van het dak en zorgt u dat uw pand/woning zijn waarde behoudt.

Enkele andere voordelen het reinigen van uw dak zijn:

  • Uw dak is weer schoon en ziet er weer mooi uit;
  • Algen, schimmels en mos worden voorkomen;
  • Uw dak hoeft minder snel te worden gerenoveerd.

Als u een bedrijf zoekt voor het ontmossen van uw dak in Limburg bent u bij ons aan het juiste adres.

Om de hoeveel tijd moet het dak gereinigd worden?

Wij adviseren om zeker elke tien jaar een dakreiniging uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen die effectiever zijn dan de middelen die doorgaans worden gebruikt door particulieren. Dit houdt uw dak in optimale staat en voorkomt langdurige schade, waardoor de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Wat zijn de kosten van een dakreiniging in Limburg?

De prijs voor het reinigen van een dak in Limburg varieert en is afhankelijk van een aantal factoren zoals het type dakbedekking en de bereikbaarheid van uw dak. Extra uitdagingen, zoals dakkapellen, kunnen ook invloed hebben op de kosten.

Voor een nauwkeurige schatting van de kosten kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe pakt ROS&BERG Vastgoed Onderhoud het aan?

Onze aanpak combineert vakmanschap met persoonlijke aandacht. Zo luisteren we naar uw wensen en behoeften en zijn we duidelijk in de stappen we nemen bij het reinigen van het dak.

Onze VCA-gecertificeerde medewerkers gebruiken geavanceerde reinigingstechnieken, afgestemd op uw specifieke daktype. Daarnaast krijgen onze professionals regelmatig bijscholing volgens de richtlijnen van de RAS en volgen ze bepaalde SVS-modules. Zo zorgen wij voor een grondige reiniging en inspectie, zonder uw dakbedekking aan te tasten.

Dit doen we allemaal om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze service kunnen waarborgen!

Waarom kiezen voor ROS&BERG Vastgoed Onderhoud?

Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid voorop. Met meer dan 25 jaar ervaring in dakwerken en gevelwerken, bieden wij u een totaaloplossing voor al uw onderhoudsbehoeften. Zo kunt u ons ook bereiken voor een dakrenovatie. Wij begrijpen onze klanten en luisteren goed naar de wensen en behoeften.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud!

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van uw dak in Limburg? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud. Naast het reinigen van daken in Limburg kunt u ons ook bereiken voor een dakreiniging in Brabant.

Voor vragen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen via 049-2700235 of een e-mail sturen naar info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!