Bent u op zoek naar een specialist om uw dak te laten reinigen in Best, Noord-Brabant? Dan staan de experts van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud voor u klaar. Het maakt niet uit of u in Aarle, Batadorp of Vleut woont: wij bedienen de gehele gemeente Best.

Offerte aanvragen

Waarom een dakreiniging uit laten voeren?

Uw dak staat constant bloot aan diverse weersomstandigheden. Dit zijn omstandigheden, zoals regen, vorst en UV-straling. Dit zorgt voor slijtage aan uw dakbedekking en kan voor een kleurverandering zorgen.

Het uit laten voeren van een dakreiniging in Best zorgt voor een langere levensduur van uw dak, het voorkomt lekkages en andere schades aan uw dak. Hierdoor behoudt uw woning of pand zijn waarde.

Uw dak in Best laten reinigen door de experts van ROS&BERG

Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in dakwerken en gevelwerken. Hierdoor weet u zeker dat u te maken heeft met een bedrijf met expertise. Wij erkennen het belang van een grondige aanpak en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en methoden om uw dak te reinigen. Indien gewenst kunnen we ook beschermende maatregelen treffen voor de toekomst.

Onze medewerkers, die VCA-gecertificeerd zijn, zorgen ervoor dat uw dak weer in optimale staat verkeert en beschermd is tegen externe invloeden. Zo ontdoen wij uw dak van mos, alg en andere vuiligheid die uw dak aantast.

Tijdens het reinigingsproces voeren we tevens een inspectie uit om eventuele andere potentiële problemen te identificeren. Op die manier kunnen we op tijd zaken zoals poreuze of beschadigde dakpannen, kapotte nokvorsten, of scheuren in het loodwerk opsporen. Wij zullen u dan ook direct hierover informeren, wanneer dit het geval is.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Wat zijn de kosten van een dakreiniging?

De kosten van een dakreiniging zijn afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn onder andere de volgende factoren: het type dakpan, of het dak al eerder geïmpregneerd is, de bereikbaarheid van het dak. Eventuele obstakels kunnen ook de prijs verhogen. Dit zijn obstakels, zoals een dakkapel, dakonderbreking en andere omgevingsfactoren die ons werk moeilijker maken.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor een reiniging van uw dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hoe gaat ROS&BERG te werk?

Onze deskundigen gebruiken we reinigingstechnieken die specifiek zijn afgestemd op het materiaal van uw dak. Zo maken we gebruik van hogedrukreiniger of een stoomcleaner en kunnen we optioneel reinigingsmiddelen gebruiken, zonder schade toe te brengen aan uw dakbedekking. Bovendien kunnen wij, indien gewenst, een beschermende dakcoating aanbrengen op zowel platte als hellende daken en dakpannen.

Tijdens onze werkzaamheden inspecteren wij tevens de rest van uw dak op eventuele beschadigingen. Als er reparaties nodig zijn, brengen wij u direct op de hoogte en overleggen we samen met u mogelijke vervolgstappen, zoals een dakrenovatie.

Dakreiniging in Best door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het reinigen van uw dak in Best. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch via: 049-2700235 als via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl.