Wilt u een gevelrenovatie uit laten voeren in de omgeving van Eindhoven? Dan kan ROS&BERG Vastgoed Onderhoud u van dienst zijn. Voorkom lekkages en vochtproblemen door op tijd de gevel te laten repareren. Het maakt niet uit of u in Strijp, Stratum, Tongerle of Woensel woont. Wij bedienen de gehele gemeente.

Waarom is een gevelrenovatie belangrijk?

Een gevelrenovatie heeft veel voordelen en is belangrijk om meerdere redenen. De gevel vormt het eerste beeld van uw woning. Hierdoor is het verstandig om de gevel in een goede conditie te houden.

Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom het verstandig is een gevelrenovatie uit te laten voeren:

  • Langere levensduur van het gebouw: door op tijd de gevel te renoveren kan de levensduur van het pand worden verlengd. Kleinere problemen en schades kunnen worden aangepakt voordat ze ernstiger worden en grotere structurele problemen veroorzaken.
  • Hogere waarde van het pand: een goed onderhouden gevel draagt bij aan de waarde van een gebouw. Potentiële kopers of investeerders worden aangetrokken door gebouwen met een aantrekkelijke en goed verzorgde buitenkant.
  • Verbeterde uitstraling: de gevel van een gebouw is het eerste wat mensen zien en bepaalt de uitstraling en het imago van het pand. Een beschadigde gevel zorgt ervoor dat algehele uitstraling van het pand achteruitgaat. Dit zorgt ervoor dat het gebouw minder aantrekkelijk is.
  • Meer bescherming: de gevel beschermd een gebouw tegen weersinvloeden van buitenaf. Dit zijn invloeden, zoals wind, regen, sneeuw en vorst. Deze weeromstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de gevel beschadigd. Een gevelrenovatie helpt bij het herstellen en versterken van de structuur, waardoor verdere schade aan het pand wordt voorkomen.
  • Verbeterde energie efficiëntie: een gerenoveerde gevel kan de energie efficiëntie van een gebouw verbeteren. Zo zorgt het voor een verbeterde isolatie van het pand.

Wat valt onder gevelrenovatie?

Een gevelrenovatie bestaat uit meerdere aspecten en werkzaamheden die gericht zijn op het herstellen, repareren en verbeteren van de gevel. Een gevelrenovatie in Eindhoven kan bestaan uit herstel van metselwerk, voeg- en schilderwerk, reparatie van beton en pleisterwerk en/of het waterdicht maken van de gevel. Wij kunnen u na een inventarisatie adviseren welke werkzaamheden er nodig zijn aan uw gevel.

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn voor een gevelreiniging in Eindhoven, indien u alleen de gevel wilt laten reinigen.

Wat kost een gemiddelde gevelrenovatie?

De kosten van een gevelrenovatie kunnen sterk variëren. Het ligt natuurlijk eraan welke werkzaamheden nodig zijn bij het uitvoeren van een renovatie. Over het algemeen liggen de kosten tussen de €15 en €100 per vierkante meter. Dit zijn de kosten van het materiaal inclusief de manuren.

Deze inschatting is slechts indicatief en kan sterk verschillen afhankelijk van de werkzaamheden en de gevel grootte. Wilt u de exacte prijs weten voor een gevelrenovatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gevelrenovatie in Eindhoven uit laten voeren door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Wij zijn dé specialist op het gebied van dak- en gevelwerken in de regio van Eindhoven. Of u nu de gevel wilt laten reiniging of herstellen. Wij staan voor u klaar!

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u graag advies? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon op: 0492-700-235 of via de e-mail op info@rosenbergvast-goedonderhoud.nl.