Is uw gevel vervuild en is het tijd voor een reiniging? ROS&BERG Vastgoed Onderhoud kan u hierbij van dienst zijn. Wij zijn dé specialist in dak- en gevelwerken. Dus als u een gevelreiniging in Den Bosch wilt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op! Wij zijn actief in de gehele gemeente: het maakt niet uit of u Engelen, De Muntel, Empel of de Graafsepoort woont.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de knop hieronder:

Offerte aanvragen

Waarom is het verstandig om de gevel regelmatig te reinigen?

Een veelvoorkomende reden om een gevelreiniging uit te laten voeren is de aanwezigheid van mos, klimop of andere vormen van vervuiling op de gevel. Dit soort vervuilingen heeft u liever niet op de gevel van uw woning. Deze kunnen op termijn schade veroorzaken aan de gevel.

Hieronder staan een aantal voordelen van een gevelreiniging:

  • Verhoogde kwaliteit van uw gevel en bescherming van uw huis of bedrijfspand tegen schade.
  • Hogere waarde van het gebouw, waardoor het eenvoudiger te verhuren of verkopen is
  • Een verbeterde uitstraling van uw woning of pand

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Wat is de prijs van een gevelreiniging in Den Bosch?

De prijs van een gevelreiniging is opgebouwd aan de hand van een aantal factoren. De methode van reiniging, de mate van vervuiling op de gevel, de oppervlakte van de gevel en het soort gevelsteen.

Hieronder staat een indicatie van de kosten van een gevelreiniging in Den Bosch:

ReinigingsmethodePrijs per vierkante meter(m²)*
Zandstralen12 à 26 euro
Stoomreinigen5 à 10 euro
Chemisch reinigen8 à 15 euro
Impregneren5 á 15 euro

 

*Let op: De vermelde prijzen dienen slechts als indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een nauwkeurige prijsindicatie adviseren wij u een vrijblijvende offerte aan te vragen onderaan de pagina.

Als u geïnteresseerd bent in het laten reinigen van de gevel van uw bedrijfspand, kunt u eenvoudig op onderstaande knop klikken:

 

Bedrijfspand reinigen

 

Hoeveel tijd neemt een gevelreiniging in beslag?

De tijd die benodigd is voor een gevelreiniging is afhankelijk van een aantal factoren. De volgende factoren beïnvloeden de duur van een gevelreiniging:

  • Het type vervuiling dat aanwezig is op de gevel
  • De omvang van de gevel
  • De methode van reiniging

Bij een woonhuis zal het schoonmaken van de gevel minder tijd in beslag nemen dan bij een bedrijfsgebouw. De gevel van een woning is meestal binnen één werkdag te reinigen. Bij een bedrijfspand kan dit soms meerdere dagen in beslag nemen.

Uw gevel in Den Bosch laten reinigen door ROS&BERG Vastgoed Onderhoud

Als u geïnteresseerd bent in het laten reinigen van uw gevel door de specialisten van ROS&BERG Vastgoed Onderhoud, vragen wij u vriendelijk om het onderstaande offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u graag de gevel laten renoveren? Bekijk dan onze gevelrenovatie Den Bosch pagina.

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de e-mail op info@rosenberg-vastgoedonderhoud.nl en via de telefoon op: 049-2700235.

ROS&BERG Vastgoed Onderhoud: de dak- en gevelexpert

Wij zijn dé expert op het gebied van dak- en gevelwerken in Den Bosch. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw project succesvol zal worden afgerond.

Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, u kunt altijd op ons vertrouwen. Bij ROS&BERG Vastgoed Onderhoud hechten we veel waarde aan duidelijke afspraken met onze klanten en streven we naar volledige transparantie gedurende het hele project.

Kwaliteit heeft een hoge prioriteit voor ons, en we hechten veel waarde aan onze diepgaande kennis van producten en onze deskundigheid. Dit stelt ons in staat om u te allen tijde het juiste advies te verstrekken met betrekking tot het reinigingsproces en de impregneermethode.

Wij begrijpen dat het uitvoeren van een gevelreiniging meer vaardigheden vereist dan alleen het hanteren van een hogedrukreiniger op de gevel. Om die reden zorgen we ervoor dat ons personeel niet alleen VCA-gecertificeerd is, maar ook regelmatig bijscholing volgt conform de richtlijnen van de RAS en specifieke SVS-modules, om op die manier de kwaliteit te blijven garanderen.