Dak impregneren

De belangrijkste reden om uw dak te impregneren is om vervuiling tegen te gaan. Wij zien vaak dat na het reinigen van een dak er is bespaard op het impregneer middel of helemaal niet is gehydrofobeerd. na 1 winter is de vervuiling dan grotendeels weer terug. Bespaar hier niet op en laat dit door een gerenommeerd bedrijf doen anders staat u binnen de korstte keren weer voor dezelfde kosten.

Gevel impregneren

Belangrijke reden om je muren te impregneren:

  • Vermijd doorslaand vocht
    Doorslaand vocht kan zorgen voor vochtplekken op de binnen- en buitenmuren, loskomend behang, afbladerende verf, een muffe geur, schimmels, beschadigd pleisterwerk, gescheurd metselwerk, slecht isoleren spouw isolatie.
  • De buitenmuur blijft langer mooi
    De hydrofuge maakt het moeilijker voor vuil om zich aan de gevel te hechten. De gevel blijft dus langer schoon.
  • Je vermijd dure herstellingskosten als gevolg van vorstschade
    Een gevel die vocht absorbeert zorgt voor structurele schade. Het voegwerk zal sneller aan renovatie toe zijn. Bovendien kan het zijn dat bij vriestemperaturen het vocht in de muren bevriest waardoor het uitzet en acuut kan leiden tot barsten in het voegwerk en de gevelstenen. Dat maakt dure herstellingswerken aan de gevel noodzakelijk.

Schoorsteen impregneren

De schoorsteen heeft het meest te verduren door dat deze bloot gesteld wordt aan verschillende weersinvloeden zoals regen ,wind en hoge temperatuur verschillen. Het zal u opvallen dat de schoorsteen er slechter uitziet dan de rest van u gevel. Het reinigen en impregneren van de schoorsteen is relatief goedkoop, maar een schoorsteen renovatie kan een grote kostenpost zijn. Heeft u een lekkage op zolder? Soms kan het impregneren van de schoorsteen al voldoende zijn om het lek te verhelpen!

Let op: Impregneren van gevel ,maar vooral daken is een oplichtingsgevoelige dienst ,omdat dit voor de consument vaak lastig te controleren is. Bovendien kan een niet juist afgestemd product of een verkeerde verwerkingsmethode juist tot schade lijden. Laat het impregneren altijd over aan een gerenommeerde specialist.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag deze aan door het offerte formulier in te vullen of telefonisch contact te leggen.